فرشید وفا در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز اعلام کرد: براساس مصوبات ستاد خدمات سفر، از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۵ فروردین سال ۱۴۰۴ حدود ۵۶ مرکز خدمات جامع سلامت به زائران و مسافران ارائه خدمت کردهاند.
وی افزود: در این بازه زمانی ۱۷۹هزارو ۲۸۱ مراجعه به این مراکز ثبت شده که از این تعداد، ۱۰هزارو ۰۹۶ مورد مربوط به مسافران و مهمانان نوروزی بوده است.
وفا با اشاره به گستردگی خدمات ارائهشده، به برخی آمارهای مهم اشاره کرد: ۹هزارو ۹۹۱ مورد پذیرش آزمایشگاهی در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه انجام شد. همچنین ۳هزارو ۲۰۰ نوزاد برای غربالگری بیماریهای مادرزادی مورد آزمایش قرار گرفتند.
وی در ادامه افزود: ۱ یکهزارو ۶۱۵ مورد واکسیناسیون علیه بیماری هاری در این ایام ثبت شد و ۴۵هزارو ۴۲۳ مورد پایش سلامت در پایگاههای مراقبت مرزی به اجرا درآمد.
جانشین ستاد نوروزی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره داشت: ۱۳هزارو ۵۰ کودک از اتباع خارجی واکسن فلج اطفال دریافت کردند.
وفا با بیان اینکه در حوزه سلامت مادران و کودکان نیز در این ایام اقدامات گستردهای صورت گرفت: اشاره داشت: ۱۳هزارو ۷۰۰ مادر باردار تحت مراقبتهای ویژه بهداشتی قرار گرفتند. ۱۹هزارو ۳۰۴ کودک زیر ۵ سالپایش سلامت شدند. ۶۰۶ نفر در کلاسهای مشاوره قبل از ازدواج شرکت کردند.
وی با تأکید بر اهمیت نظارتهای بهداشتی اعلام کرد: کنترلهای مستمر تا پایان تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت. همچنین، همکاری نزدیک با نهادهای نظارتی و قضایی برای برخورد با تخلفات بهداشتی در دستور کار قرار گرفته است.