صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شمار قربانیان زلزله میانمار از یک هزار نفر عبور کرد | جدیدترین تصاویر از ویرانی‌های زلزله میانمار

  • کد خبر: ۳۲۴۰۲۷
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
  • ۱
روز گذشته جمعه ۸ فروردین ماه، زلزله‌ای به بزرگی ۷.۷ ریشتر مرکز میانمار را لزراند. شمار قربانیان این زلزله مرگبار تا این لحظه از یک هزار نفر عبور کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی وقوع زمین‌لرزه مرگبار که مرکز میانمار را به لرزه درآورد، تاکنون بیش از یک هزار نفر جان باختند.

زمین‌لرزه‌ای با قدرت ۷.۷ ریشتر دیروز شهر «زاگاین» در مرکز میانمار را لرزاند که دقایقی بعد با یک پس‌لرزه ۶.۷ ریشتری همراه شد.

این زلزله قدرتمند ساختمان‌ها، پل‌ها و جاده‌ها را در بخش‌های گسترده‌ای از میانمار ویران کرد و گزارش‌ها از خسارت شدید به دومین شهر بزرگ این کشور یعنی «ماندالی» حکایت دارد.

حکومتِ نظامی این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد که تاکنون دست کم حدود ۲ هزار و ۳۷۶ تن نیز مصدوم شده‌اند. مقامات میانمار می‌گویند که احتمال افزایش شمار قربانیان بالاست.

این درحالی است که پیشتر اعلام شده بود که در جریان زلزله مرگبار میانمار حدود ۷۰۰ نفر جان باختند.

همچنین حدود ۱۰ قربانی نیز در بانکوک، پایتخت تایلند در پی فروریختن یک ساختمان در حال احداث گزارش شده است.

بر اساس گزارش‌ها، اولین تکان در ساعت ۱۲:۵۰ بعدازظهر به وقت محلی (۰۶:۲۰ به وقت گرینویچ) در ۱۶ کیلومتری شمال غربی شهر ساگاینگ و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد. از سوی دیگر، مرکز زلزله‌شناسی چین (CENC) اعلام کرد که شدت زلزله را ۷.۹ ریشتر اندازه‌گیری کرده است و گزارش‌هایی از احساس تکان‌ها در استان یون‌نان چین منتشر شد.

تصاویر، نشان دهنده حجم بالای تخریب خانه‌ها، برج‌ها و ساختمان‌های در دست ساخت بوده و دولت تایلند وضعیت اضطراری اعلام کرده است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۹
اینا همون بودایی های تندرو هستن که مسلمان‌های میانمار رو به طرز فجیعی کشتند و کوچشان دادند و آنها را آواره این کشور و آن کشور کردند ،چوب خدا صدا نداره