صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود

  • کد خبر: ۳۲۴۲۶۹
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۲
شهردار مشهدمقدس گفت: جشنواره برکت و کرامت مشهد فرصتی برای ایجاد شورونشاط اجتماعی در بین جوانان بود.

به گزارش شهرآرانیوز محمدرضا قلندرشریف در شب پایانی مسابقات فوتسال رمضان شهرداری مشهد گفت: در زیرساخت‌های ورزشی مشهد اقدامات خوبی صورت گرفته است. برای چهارمین سال متوالی است که جشنواره رمضان به صورت گسترده در مشهد برگزار می‌شود. در تمام سطح شهر، ۱۲ هزار نفر در ۲۱ رشته با یکدیگر رقابت می‌کنند که این نشان‌دهنده این است که قشر جوان ما به ارتقای شخصیتی رسیده‌اند که این رقابت باید سالم و بدون حاشیه باشد.

شهردار مشهد گفت: مسابقات این دوره با شور و هیجان چشمگیری برگزار شد و اتفاقا بهترین فرصت برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی در بین جوانان بود. البته بازهم تعداد تیم‌ها و افزایشی که نسبت به دوره‌های پیش پیدا کرده بود، رکورد بی‌نظیری را در سطح کشور ایجاد کرده است. رکوردی که همین حالا هم در سطح ملی ثبت شده و بسیاری از استان‌های کشورمان هم به آن غبطه می‌خورند.

وی در ادامه افزود: آمار و اعداد ثبت‌شده انصافا فراتر از پیش‌بینی‌های ما بود، اما خداوند را شاکرم که اعلام کنم خوشبختانه این مسابقات بدون هیچ حادثه یا حاشیه‌ای برگزار شد و این نشان‌دهنده فرهنگ بالای ورزشکاران جوان ماست که حتی تیم‌های تازه‌کار نیز به اخلاق ورزشی توجه دارند.

قلندرشریف عنوان کرد: به دنبال راهی برای تخلیه انرژی‌های نهفته جوانان مشهدی در قالب شادی‌های مومنانه هستیم و به همین منظور برای سال‌های آینده هم برنامه‌ریزی داریم تا این جشنواره ادامه یابد. این جشنواره نه‌تنها عرصه‌ای برای رقابت ورزشی، بلکه فرصتی برای ترویج فرهنگ سالم در میان جوانان، بانوان و تمامی شرکت‌کنندگان است.

شهردار مشهد تصریح کرد: تجربه‌های قبلی در تیم‌داری حرفه‌ای را پیش‌رویمان گذاشته‌ایم و تصمیم داریم با برنامه‌ریزی مناسب وارد سطح حرفه‌ای بشویم تا ماندگاری لازم را هم داشته باشیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.