صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

فرمانده نیروی زمینی ارتش: یکی از قدرتمندترین ارتش‌های دنیا هستیم

  • کد خبر: ۳۲۴۹۲۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه می‌توانیم ادعا کنیم که یکی از قدرتمندترین ارتش‌های دنیا هستیم، گفت: اجازه هیچ‌گونه شرارتی را به دشمن نمی‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری درباره سطح توانمندی این نیرو برای مقابله با تهدیدات، گفت: امروز آمادگی ما در سطحی قرار دارد که برخلاف نیرو‌های مسلح کشور‌های اطراف‌مان، می‌توانیم امنیت پایداری در کشورمان ایجاد کنیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ما به بیگانگان هیچ‌گونه وابستگی نداریم، افزود: تمام تسلیحات ۲۳ رَسته نیروی زمینی ارتش را یا در همین نیرو می‌سازیم و یا توسط وزارت دفاع تهیه می‌شود که این نشان از خودکفایی نزاجا است.

وی گفت: امروز در جایگاهی از توانمندی قرار داریم که می‌توانیم تاکتیک‌ها و تکنیک‌های جدیدی را خلق کنیم و این در حالی است که دشمن از آنها بی‌خبر است؛ بر این اساس می‌توانیم ادعا کنیم که یکی از قدرتمندترین و توانمندترین ارتش‌ها در دنیا هستیم.

وی با بیان اینکه امروز ولایت فقیه و تبعیت از رهنمود‌های ایشان نماد عینی «صراط مستقیم» است، تأکید کرد: پای نظام و ولایت فقیه ایستاده‌ایم و هرگز اجازه هیچ‌گونه شرارتی را به دشمن نمی‌دهیم.

سرتیپ حیدری درباره آخرین وضعیت انسداد مرز‌ها بیان کرد: ۱۱ تیپ نیروی زمینی در مرز‌ها مستقر هستند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام می‌دهند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه برای انسداد کامل مرزها، برنامه‌ریزی سه ساله داریم، یادآور شد: در زمینه انسداد و دیوارگذاری مرزها، پیشرفت خوبی داشته‌ایم و امیدواریم که این کار بزرگ به‌موقع انجام شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.