صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بیانیه باشگاه استقلال علیه کمیته داوران: چرا بیژن حیدری انتخاب شد؟

  • کد خبر: ۳۲۵۹۸۰
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷
باشگاه استقلال بعد از شکست خانگی مقابل فولاد خوزستان علیه کمیته داوران فدراسیون فوتبال بیانیه صادر کرده است. دلیل این بیانیه بی توجهی به حساسیت‌های استقلالی‌ها نسبت به انتخاب بیژن حیدری است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، همان طور که پیش بینی می‌شد باشگاه استقلال بعد از شکست مقابل فولاد خوزستان نسبت به انتخاب بیژن حیدری به عنوان داور بازی با فولاد اعتراض کرد؛ اعتراضی که البته نشات گرفته از اعتراض‌های گسترده هواداران این باشگاه نسب به انتخاب این داور بود. در بیانیه باشگاه استقلال نیز به این موضوع مهم اشاره شده که این باشگاه بار‌ها به کمیته داوران فدراسیون فوتبال توصیه کرده بود به دلیل حساسیت‌های موجود از بیژن حیدری استفاده نشود.

در بیانیه باشگاه استقلال آمده:

قطعا مدیران باشگاه و اعضای هیئت مدیره نسبت به نتایج اخیر تیم بی تفاوت نخواهند بود و با درک فضای موجود و پذیرش انتقادات به حق هواداران و پیشکسوتان در اسرع وقت اقدام به تصمیم‌گیری خواهند کرد و پس از بررسی دقیق نتیجه را به اطلاع هواداران فهیم استقلال خواهند رساند. همچنین لازم به یادآوری است در جریان بازی استقلال برابر فولاد اشتباه تأثیرگذار داور بازی باعث شد یکبار دیگر باشگاه استقلال بابت اشتباه داوری متضرر شد، علی رغم درخواست باشگاه استقلال از فدراسیون فوتبال بابت تغییر  تیم داوری و حساسیت فراوان هواداران باشگاه استقلال نسبت به قضاوت آقای بیژن حیدری متاسفانه نسبت به درخواست باشگاه استقلال بی تفاوتی محض صورت گرفت و دوباره بیژن حیدری مسوولیت قضاوت بازی استقلال را برعهده گرفت.

به اذعان کارشناسان داوری تصمیم اشتباه داور بازی و تایید آن پس از بازبینی تصاویر اتاق وار یک پنالتی اشتباه به ضرر استقلال اعلام تا کلکسیون اشتباهات داوری بر علیه استقلال کامل شود.

باشگاه استقلال ضمن پذیرش مسوولیت شکست و ناکامی‌های اخیر مراتب اعتراض خود نسبت به قضاوت بیژن حیدری را از طریق مراجع رسمی تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهد کرد تا حقانیت باشگاه به اثبات برسد. به امید فردایی بهتر در کنار هواداران فهیم باشگاه که در تمامی لحظات کنار استقلال حضور داشتند تا نشان دهند وفادارترین و مظلوم‌ترین هواداران تاریخ فوتبال به شمار می‌روند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.