صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشهد میزبان دو رویداد اقتصادی بین‌المللی تا ۳۸ روز دیگر | آغاز طرح ارزیابی عملکرد استانداری از ابتدای تیرماه ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۶۰۶۶
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
استاندار خراسان رضوی گفت: ما باید به رویداد‌های «مشهد اینوکس» و «مشهد فارکس» خیلی امیدوار باشیم. در جریان این دو رویداد، همه بانک‌ها، بورس، دستگاه‌های اقتصادی، شرکت‌های کارگزار و صندوق‌های ریز و درشت مالی کشور و حتی منطقه قرار است به مشهد بیایند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در یکصد‌وبیست‌ونهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که صبح امروز (شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) با حضور سیدهادی شریعت‌یار معاون دادستان استان، محمدرضا توکلی‌زاده رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان سازمان‌های دولتی و مدیران بخش خصوصی برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته بدون‌شک سال بسیار دشواری برای همه ما و به‌خصوص مدیران اقتصادی بخش خصوصی استان بود. امیدوارم با پیگیری و اجرای مصوبات سال گذشته و تصمیم‌گیری‌های مهم سال جدید، شرایط اندکی تسهیل شود و فضای کسب‌وکار برای کارگر و کارفرما سودآور باشد.

وی افزود: براساس آمار‌های دقیق، حدود ۷۵ درصد از مصوبات سال گذشته اکنون به‌طور کامل اجرا شده‌اند و شمار خاصی از این مصوبات نیز در مجامع ملی به‌عنوان یک الگو در همه استان‌ها زمینه اجرایی پیدا کرده است. در سال جدید، باید از همین الان کار را شروع کرد. با پایان بهار ۱۴۰۴، طرح جامع ارزیابی عملکرد استانداری خراسان رضوی آغاز خواهد شد تا براین‌اساس، بهار ۱۴۰۵ دقیقاً مشخص باشد که سهم خراسان رضوی در بودجه ملی ۱۴۰۵ باید چه‌قدر باشد، ما چه‌قدر جلو رفته‌ایم، چه مشکلاتی باقی مانده و چه ایراداتی در کار وجود دارد.

نمایشگاه‌های «اینوکس و «فاینکس» در راه مشهد

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مشتمل بر همه اضلاع نقش‌آفرین در حوزه اقتصاد استان است. راهبرد اصلی این است که فاصله‌ها کم شود. همه ما یک مجموعه هستیم و فراتر از شعار و صورت‌جلسه، باید برای ما مهم باشد که خروجی جلسه چیست و چه‌قدر گره‌گشایی کرده است. سال جدید هم که به این نام نام‌گذاری شده، یک فرصت جدی است. ما باید به رویداد‌های «مشهد اینوکس» و «مشهد فاینکس» خیلی امیدوار باشیم. این اولین بار است که قرار است مشهد میزبان این رویداد اقتصادی در سطح بین‌المللی باشد. ۳۱ اردیبهشت تا سوم خرداد لحظه تأثیرگذاری ماست.

وی ادامه داد: در جریان این دو رویداد، همه بانک‌ها، بورس، دستگاه‌های اقتصادی، شرکت‌های کارگزار و صندوق‌های ریز و درشت مالی قرار است به مشهد بیایند. برنامه‌ریزی‌های دقیقی در جریان است که ظرفیت و بستری برای کنشگری بازار سرمایه فراهم شود تا به‌جای اینکه متمرکز بر تأمین نقدینگی از بانک‌ها باشیم، سهم بازار سرمایه را در تولید ارزش به رسمیت بشناسیم. خراسان رضوی ۸ درصد از جمعیت کشور را دارد، اما حتی به اندازه یک استان کوچک، اختیارات خاص بانکی ندارد. این وضع می‌تواند اصلاح شود. باید اصلاح شود.

تکمیل قطار سریع‌السیر مشهد-تهران، مرحله به مرحله

مظفری در واکنش به مصوبه ویژه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان درخصوص پروژه قطار سریع‌السیر مشهد به تهران تصریح کرد: واقعیت این است که هنوز باور برخی از دوستان در مجموعه وزارتخانه‌های مرتبط این است که می‌شود از اجرای این مسیر صرف‌نظر کرد. در شش ماه اخیر، همه جلسات ما متمرکز بر این بوده که پروژه قطار سریع‌السیر مشهد-تهران به سرانجام برسد. فضای امروز یک فضای امیدوارکننده است مشروط بر اینکه مطالبه‌گری به پیش برود. باید متمرکز بر اجرای مرحله به مرحله این ابرپروژه باشیم. حالا یک عده هستند که می‌گویند برای تکمیل پروژه به ۲۱ میلیارد تا ۳۸ میلیارد یورو بودجه نیاز است. تفاوت این دو رقم خیلی زیاد است. چرا این‌قدر محاسبات خطا دارد؟ فراموش کنید این عدد‌ها را. باید سخن را یکی کنیم و همه متمرکز بر تأمین ۱۲ میلیارد یورو اعتبار اولیه پروژه باشیم. کار که آغاز شود، گام به گام جلو می‌رویم.

وی تأکید کرد: اگر شورای گفت‌وگوی استان مصوب کند که تکلیف امروز ما پیگیری از شورای اقتصاد است، استانداری هیئت ویژه‌ای برای پیگیری موضوع تشکیل خواهد داد. اگر نگاه عقلایی براساس خرد جمعی اراده دارد در این راستا اقدام کند، استانداری عامل خواهد بود حتی اگر این‌طور به نظر برسد که این شورا اندکی فاصله ماهوی تا پروژه‌های زیرساختی در حوزه راه و شهرسازی دارد.

استاندار خراسان رضوی ضمن جمع‌بندی موضوع احداث حداقل یک هنرستان جوارصنعت در همه شهرک‌های صنعتی استان نیز گفت: باید ظرف مدت دوهفته، کارگروه ویژه‌ای متشکل از مدیران هر ۱۵ دستگاه مسئول (دستگاه‌هایی که در مصوبه هیئت وزیران مسئول اجرا خطاب شده‌اند) در استان تشکیل شود تا ظرفیت‌ها احصا شود، پیشنهادات بررسی شود و چکیده همه مطالعات در جلسه بعدی به شورا اعلام شود. فعال‌سازی مراکز نیمه‌تمام فنی‌وحرفه‌ای در شهرک‌های صنعتی خیلی خوب است، احیای ظرفیت بلااستفاده هنرستان‌های داخل شهر در روز‌های تعطیل خیلی خوب است و به همین ترتیب، ظرفیت‌های متعددی وجود دارد. کارگروه ویژه مسئول بررسی همه این راهکار‌ها خواهد بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.