صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قتل جوان تورلیدر به دست یک توریست در تهران

  • کد خبر: ۳۲۶۲۱۲
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: متهمی که یک تورلیدر ایرانی را به‌خاطر ۱۰۰ دلار به قتل رسانده بود، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی ولیپور گودرزی در توضیح بیشتر گفت: پس از پیدا شدن پیکر مرد جوانی در یکی از مهمانسرا‌های خیابان ولی‌عصر (عج)، این پرونده قتل توسط تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان در محل حادثه با جسد مرد جوانی مواجه شدند که هدف بی‌امان ضربات چاقو قرار گرفته بود؛ در بررسی‌های اولیه مشخص شد که مقتول تورلیدر بوده و عامل این جنایت نیز توریستی از یکی از کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس است.

سردار گودرزی گفت: بدین ترتیب اقدامات پلیسی آغاز و خیلی زود متهم دستگیر شد؛ به گفته این متهم، او تازه به ایران سفر کرده است و مقتول تورلیدر او بوده، اما در پی یک مشاجره درباره چنج کردن ۱۰۰ دلار پول که تورلیدر پول این توریست را پس نداده است، درگیری پیش آمده و قاتل به مقتول چند ضربه چاقو زده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ متذکر شد: پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی بررسی‌های خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

وی افزود: جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات ادامه دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.