صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۶۴۶۵
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۴
قیمت طلا و سکه در دومین روز از هفته پایانی فروردین با کاهش قابل توجه قیمت بازگشایی شد. کاهش قیمت تمام قطعات سکه، میلیونی بود و طلا نیز عقب‌نشینی قیمتی قابل توجهی داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت طلا و سکه روز یکشنبه برای دومین روز متوالی با روند نزولی بازگشایی شد و در ادامه فعالیت بازار‌ها با بیشترین افت تاریخی همراه شد. ریزش ۱۵ هزار تومانی قیمت دلار در زمان بسته بودن بازار‌های جهانی، باعث سقوط قابل توجه قیمت در بازار طلا شد و افت میلیونی حباب قطعات سکه را به همراه داشت.

تلرانس کاهش قیمت در بازار طلا روز یکشنبه ۷۰۰ هزار تومان تا ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی بود. حباب سکه نیز با ریزش‌های چند میلیونی همراه شد و تاثیر افت قیمت دلار را تشدید کرد.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

بررسی بازار ارز حکایت از این دارد که خریداران در فاز احتیاط قرار دارند و فروشنده در بازار زیاد شده است. همزمانی اخبار مساعد سیاسی و سیگنال‌های کاهشی از بازار ارز باعث شده انتظارات تورمی کاهش چشمگیری داشته باشد.

معامله‌گران با توجه به اخبار خوش‌بینانه مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا در روز شنبه، چشم به قیمت دلار و روند نزولی این اسکناس دوخته‌اند. روز دوشنبه معاملات طلای جهانی نیز آغاز می‌‍شود و روند این بازار نیز می‌تواند در قیمت طلا اثرگذار ظاهر شود.

گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۳۲۳۶ دلاری و اونس جهانی نقره روی رقم ۳۲ دلار و ۲۵ سنتی ثابت ایستاده است. هر گرم نقره ۹۹۹ با کاهش ۱۰هزار و ۲۷۰ تومانی در سطح ۱۱۲ هزار و ۳۳۰ تومانی در حال معامله است.

سکه بهار پرچمدار افت قیمت شد

قیمت سکه امامی یکشنبه ۲۴ فروردین با کاهش ۱۱ میلیون و ۲۳۰ هزار تومانی روی رقم ۷۷ میلیون ۲۸۰ هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه بهار آزادی با افت ۱۱ میلیون و ۳۲۵ هزار تومانی روی رقم ۶۸ میلیون و ۱۸۰ هزار تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت نیم‌سکه کاهش ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی داشت و ربع سکه با کاهش دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی و به ترتیب با رقم ۵۲ میلیون تومان و ۲۷ میلیون تومانی معامله شدند. سکه گرمی با افت ۷۰۰ هزار تومانی در سطح ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی ایستاد.

قیمت طلا نیز روز یکشنبه کاهش قابل توجهی داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار کاهش دو میلیون و ۶۱۸ هزار تومانی داشت و با رقم ۲۹ میلیون و ۳۳۲ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با افت ۶۱۳ هزار تومانی در محدوده ۶ میلیون و ۷۶۵ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم ۶ میلیون و ۶۷۴ هزار تومانی معامله شد.

حباب سکه در دومین روز هفته در تمام قطعات به غیر از رشد ۲۰۸ هزار تومانی سکه گرمی، کاهش داشت. حباب سکه امامی سه میلیون و ۳۱۰ هزار تومان، سکه بهار آزادی یک میلیون و ۹۴۵ هزار تومان، نیم سکه دو میلیون و ۸۰۶ هزار تومان و ربع سکه ۶۵۴ هزار تومان کاهش داشت.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.