صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

وزیر ارتباطات در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: دستورات لازم برای تقویت زیرساخت‌های ارتباطی خراسان رضوی صادر شده است + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۶۹۹۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹
  • ۱
وزیر ارتباطات کشورمان گفت: دستورات لازم برای مخابرات ایران جهت تقویت زیرساخت‌های ارتباطی خراسان رضوی صادر شده و منابع در اختیار نهاد‌های ذی‌ربط قرار داده شده است.

سیدستار هاشمی امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) در حاشیه جلسه هیئت دولت، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: پیرو سفر به مشهد مقدس، چند موضوع را تأکید کردیم و پیگیری می‌کنیم که برخی پروژه‌ها را افتتاح کنیم.

وی افزود: امیدواریم اتفاقاتی که در جریان است تیرماه زیر بار برود و تیم عملیاتی آغازبه‌کار کند. تقویت زیرساخت‌های استان خراسان رضوی طبق بررسی‌های سال گذشته، با چالش‌هایی مواجه است که باعث شده کیفیت ارتباطات در خراسان رضوی و سایر استان‌ها پایین بیاید.

وزیر ارتباطات کشورمان ادامه داد: دستورات لازم برای مخابرات ایران جهت تقویت زیرساخت‌ها صادر شده و منابع در اختیار نهادهای ذی‌ربط قرار داده شده است. کار آغاز شده و ان‌شاءالله به‌زودی شاهد نتایج آن خواهیم بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
دستور دادم دوعددکابل قوی ازداخل شهر بکشن به داخل خانه ها تااینترنت پره نره