صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عطر چای حرم از مشهد تا دیار سید سبزقبا| گشایش سومین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در دزفول

  • کد خبر: ۳۲۷۱۳۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۵
نخستین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در خوزستان و سومین چایخانه کشور چهارشنبه شب با حضور حجت الاسلام پناهی و جمعی از خادمان، مردم و مسوولان دزفول در این شهرستان گشایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام علیرضا پناهیان مدرس حوزه در این آیین گفت: چایخانه و توسعه دادن خادمی حضرت رضا (ع) از یادگاران تولیت شهید ابراهیم رئیسی است.

وی افرود: امشب صحنه زیبایی را در شهرستان دزفول شاهد بودیم و مردم با حال و هوای امام رضایی در این مراسم حضور یافته بودند.

این مدرس حوزه با بیان اینکه دزفول از نوادر شهر‌هایی است که به چایخانه و این موقعیت زیبای معنوی اهتمام ورزیده است، اظهارکرد: نام امام رضا (ع) در این مراسم جاری بود که جای قدردانی از جوانان دزفول دارد.

وی افزود: چایخانه امام رضا (ع) صرفا برای توزیع چایی راه اندازی نشده بلکه طلیعه‌ای از تمدن نوین اسلامی است تا مردم با جان و دل برای زندگی در عصر ظهور حاضر شوند.

حجت الاسلام پناهی گفت: این چایخانه اثر معنوی بالایی دارد و نقطه آغازی برای فراگیر شدن سبک زندگی ایثارگرانه است.

 چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در بوستان ملت شهر دزفول احداث شده و آماده پذیرایی از دوستداران اهل بیت (ع) است.

اعضای شورای اسلامی شهر دزفول ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست رسمی این شورا احداث چای خانه امام رضا (ع) در بوستان ملت دزفول را به تصویب رساندند و امشب به بهره برداری رسید.

این چایخانه حضرتی امام رضا (ع) بعد از چایخانه حرم مطهر در مشهد و چایخانه شهر خوی، سومین چایخانه در سطح کشور است.

دزفول، میزبان محمد بن موسی کاظم (ع) ملقب به سبزقبا از فرزندان امام هفتم شیعیان و برادر تنی علی بن موسی الرضا (ع) امام هشتم شیعیان است.

سید محمد سبزقبا (ع) از اولاد امام موسی ابن جعفر (ع)، سیدی جلیل‌القدر و با کرامت بود که بر اثر ظلم و ستم خاندان پلید عباسی و به قصد تبلیغ افکار پدر و ترویج امامت برادرش از مدینه خارج شد و پس از عبور از بیابان شبه جزیره عربستان از بصره به خرمشهر و از آنجا به اهواز و سپس وارد شهر دزفول شد و، چون اکثر اوقات مانند دیگر علویان لباس سبز بر تن می‌کرد او را سبزقبا می‌گفتند.

حرم مطهر این امامزاده در خیابان امام خمینی (ره) شمالی دزفول قرار دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.