صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس

  • کد خبر: ۳۲۷۱۴۷
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
  • ۳
عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ایستگاه میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است و امیدواریم در اردیبهشت‌ماه با حضور مقام عالی ریاست‌جمهوری افتتاح کنیم تا مردم بتوانند از طریق هر سه خط، خود را به حرم مطهر امام‌رضا(ع) برسانند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان امروز، ۲۸ فروردین‌ ۱۴۰۴، در حاشیه بازدید اعضای حوزه علمیه خراسان از فاز یک خط سه قطارشهری مشهد اظهار کرد: مترو یکی از ضروری‌ترین نیاز‌های حمل‌ونقلی ماست. ما در مسیر‌هایی که انبوه مسافر داریم نمی‌توانیم مردم را با اتوبوس، تاکسی یا وسایل نقلیه دیگر جابه‌جا کنیم.

وی افزود: مترو یک حمل‌ونقل انبوه‌بر است که شورای ششم روی این مسئله حساسیت خاصی داشت. خوشبختانه ما خط سه قطارشهری را در اولویت قرار دادیم و به چند فاز تقسیم کردیم. فاز یک خط سه که برای ما بسیار مهم است، انتقال مسافرین از خطوط یک و دو به حرم مطهر رضوی را برعهده دارد.

عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: ایستگاه میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است که امیدواریم در اردیبهشت‌ماه با حضور مقام عالی ریاست‌جمهوری افتتاح کنیم و مردم بتوانند از هر سه خط خود را به حرم مطهر برسانند.

موحدیان ضمن تشکر از مدیرعامل قطارشهری، شهردار، اعضای شورا و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) عنوان کرد: اگر ما می‌خواستیم این پروژه را به حالت عادی دنبال کنیم، شاید سال ۱۴۰۶ انجام می‌شد، اما با پیگیری‌هایی که شد و همتی که همه داشتند، امیدواریم این پروژه ماه آینده افتتاح شود.

ورق بزنید:

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حمید
۱۷:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
از چه نظر ؟
ناشناس
۰۲:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
به نام خدا
باسلام لطفا پیگیری کنید و پاسخ بدن مسولان محترم چرا چراچرا خط۲ قطار شهری از بلوار طبرسی به سمت شهید کاوه در چهارراه مقدم طبرسی ایستگاه ندارد؟؟؟؟
یعنی واقعا این چهارراه مهم باید فاقدایستگاه مترو باشددرحالی که مترو از نزدیکی این شاه راه اصلی عبور میکندلطفا پیگیری کنید ممنون
وحید
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
من اولین باری که با مترو شهدا رفتم کنار پله برقی دیدم به شکل بسیار نا زیبا دست فروشی میکنن یاد جمعه بازار افتادم، من موندم یکی از مهم ترین ایستگاه های که در مشهد هست اینقدر بد سلیقه ایی شده، لاقل غرفه بزنین و خیلی شیک و تمیز مردم اونجا دست فروشی کنن نه اینقدر شلوغ