صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو

  • کد خبر: ۳۲۷۳۲۹
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
استاندار خراسان رضوی در جریان بازدید از پروژه مدرسه دوازده‌کلاسه خیرساز در بولوار توس گفت: ما هم‌اکنون نیازمند ۷۰۵ مدرسه به ظرفیت ۴۷۰۰ کلاس درس در استان هستیم تا کسری فضا‌های آموزشی در استان برطرف شود و هدف‌گذاری شده که تا پایان ۱۴۰۴، با تأمین اعتبار ۶.۵ هزار میلیارد تومانی، همه این پروژه‌ها به بهره‌برداری برسند.

به گزارش شهرآرانیوز، در استمرار اجرای نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، در صدر هیئتی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، صبح امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) از پروژه مدرسه دوازده‌کلاسه خیرساز در بولوار توس مشهد بازدید کرد.

در این بازدید که با حضور محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهد مقدس، وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی، جاسم حسین‌پور مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و جمعی از مسئولان نهاد‌های متولی حوزه آموزش برگزار شد، آخرین وضعیت اجرای این پروژه و سایر مجتمع‌های انبوه‌سازی آموزشی بررسی شد.

۶.۵ همت، بودجه موردنیاز استان برای جبران کسری فضا‌های آموزشی

استاندار خراسان رضوی در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قرار بر این است که هر ماه حداقل یک جمعه به‌همراه همه مدیران دستگاه‌های مرتبط و نهاد‌های مسئول از پروژه‌ها بازدید کنیم تا هم پروژه‌های نیمه‌کاره در حوزه آموزش و پرورش و نهضت مدرسه‌سازی را به سرانجام برسانیم و هم پروژه‌های جدید را براساس مطالعات کارشناسی و نیاز‌های موجود آغاز کنیم.

وی افزود: واقعیت این است که در سال جاری، نهضت مدرسه‌سازی با تأکید آقای رئیس‌جمهور، در سراسر کشور در حال پیگیری است و در این راستا، هم توجه خوب و هم اعتبارات خوبی، چه در حوزه سخت‌افزاری یعنی ساخت مدارس و چه نرم‌افزاری یعنی تأمین اقلام موردنیاز برای تجهیز مدارس، تدارک دیده شده است. این به‌خصوص برای خراسان رضوی با کسری شدید فضا‌های آموزشی یک فرصت بسیار بزرگ است و ما موظف هستیم که برای رفع نیاز‌های جدی آموزشی در خراسان رضوی از این فرصت استفاده کنیم.

مظفری خاطرنشان کرد: با محاسباتی که عزیزان ما در حوزه نوسازی مدارس دارند، ما هم‌اکنون نیازمند ۷۰۵ مدرسه به ظرفیت ۴۷۰۰ کلاس درس در استان هستیم. این میزان کسری فضای آموزشی خیلی زیاد است، اما تلاش و هدف‌گذاری ما این است که امسال، فرایند تأمین منابع و اعتبارات این پروژه‌ها به میزان ۶.۵ همت انجام شود؛ البته بخشی تأمین شده، اما در حوزه‌های باقی‌مانده قرار است از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز، کمک‌های مردمی و منابع حاصل از مولدسازی استفاده شود.

وی ادامه داد: کار سنگین و سختی است. معنی ۷۰۵ مدرسه این است که روزانه باید دو مدرسه در استان ساخته شود و به بهره‌برداری برسد تا این نیاز برطرف شود. در این خصوص، اگرچه خلأ‌ها و چالش‌ها بسیارند، اما اینکه امروز این بازدید با حضور همه مدیران دستگاه‌های مرتبط انجام شده است، نشان‌دهنده اهمیت موضوع و البته اراده‌ای است که در دستگاه‌های مختلف برای حضور در کنار مردم و رفع نیاز‌ها وجود دارد. داریم تلاش می‌کنیم برای رفع نیاز‌های آموزشی در استان پهناور خراسان رضوی و از نخستین جلسه هم‌اندیشی در‌این‌باره که ۱۵ اردیبهشت برگزار خواهد شد، امیدواریم هر ماه راوی اتفاقات خوب در این حوزه باشیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.