صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد

  • کد خبر: ۳۲۸۴۲۶
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۹
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: اگر اکوسیستم و زیست‌بوم خلاقیت و نوآوری تشکیل می‌شود، باید حل مسائل و چالش‌های اساسی شهری، از جمله اهداف آن باشد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد در نشست مشترک شهردار مشهد با فعالان اکوسیستم خلاقیت و نوآوری که ظهر امروز (۳ اردیبهشت‌ماه) برگزار شد، خاطرنشان کرد: یکی از راهبرد‌های اصلی شورای ششم، موضوع نوآوری و خلاقیت است.

وی افزود: اگر اکوسیستم و زیست‌بومی در حوزه خلاقیت و نوآوری تشکیل می‌شود، باید حل مسائل و چالش‌های اساسی شهری از جمله اهداف آن باشد. چالش‌هایی از جمله چالش‌های اجتماعی، زیست‌محیطی، انرژی، ترافیک و حاشیه شهر که می‌تواند با کمک حوزه خلاقیت برطرف شود.

حسامی همچنین در حاشیه برگزاری این جلسه و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز گفت: بنا بر آن است تا با برقراری ارتباط موثر و کاربردی بین عناصر اکوسیستم خلاقیت و نوآوری شهرداری مشهد و مجموعه مدیریت شهری، شبکه مسائل شهری مشهد به صورت کاربردی مطرح شود و با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان، شتاب‌دهنده‌ها و فعالان حوزه خلاقیت و نوآوری، این مشکلات برطرف شود.

وی افزود: در بودجه امسال شهرداری مشهد، یک‌درصد از بودجه جاری باید به امور خلاقانه اختصاص پیدا کند و علاوه بر آن، با تاکید صورت‌گرفته در قالب تبصره‌ها در سیاست‌های ابلاغی امسال، دفتر خلاقیت و نوآوری به اجرای تمامی پروژه‌ها ورود داشته باشد و اولویت پروژه‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد تا با استفاده از نبوغ این عزیزان، هزینه‌های جاری شهر نیز کاهش پیدا کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.