صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خراسان رضوی، الگوی خصوصی‌سازی صنایع در کشور است | جذب حداکثری دانشجویان به مراکز فنی‌وحرفه‌ای در طرح «ایران ماهر»

  • کد خبر: ۳۲۸۸۱۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
معاون پارلمانی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تحریم با همه تبعات و زیان‌هایش حداقل این دستاورد را داشت که ما به‌جز نفت، به ظرفیت‌های دیگر کشور هم توجه کنیم. ثمره این توجه نیز خصوصی‌بودن بیش از ۹۰ درصد اقتصاد یک استان همچون خراسان رضوی است که این الگو می‌تواند در همه استان‌ها تکرار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی محسنی بندپی در سی‌وششمین جشنواره امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه خراسان رضوی که ظهر امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در تالار تلاش مشهد برگزار شد، اظهار کرد: افزایش ۴۵ درصدی پایه حقوق زمانی به کام مردم ما شیرین خواهد بود که بتوانیم تورم را ثابت نگه داریم. در غیر این‌صورت، حتی اگر پایه حقوق‌ها ۷۰ درصد هم افزایش پیدا کند، تا زمانی که نوسان در بازار و تنش در معیشت وجود داشته باشد، این شیرینی در کام مردم محسوس نخواهد بود.

وی افزود: باید باور کنیم که برای آبادانی این کشور، هیچ دستی از هیچ آستینی برایمان بیرون نخواهد آمد به‌جز دست‌های خودمان. به نظر من واقعاً تحریم باوجود همه آسیب‌هایی که برای ما داشت، حداقل همین فرصت‌های معدود را داشته که ما به‌جز نفت، به ظرفیت‌های دیگر کشور هم توجه کنیم. ثمره این توجه همین شده که امروزه یک استان از کشور همچون خراسان رضوی، بیش از ۹۰ درصد از چرخه اقتصاد و تولید خود را به بخش خصوصی سپرده است و این الگو می‌تواند در همه استان‌ها تکرار شود.

معاون پارلمانی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: امروز باید به‌موازات سرمایه‌گذاری، به ساماندهی سرمایه‌های موجود نیز توجه شود. یکی از این سرمایه‌ها هم ظرفیت نیروی انسانی است. در چشم‌انداز «ایران ماهر»، هدف‌گذاری ما جایگزینی استقبال عمومی مردم از دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای به‌جای شرکت در کنکور و استقبال از تحصیل دانشگاهی است و در این حوزه سرمایه‌گذاری خواهد شد.

وی ادامه داد: همین الان شما می‌توانید مصادیق متعدد از این حالت پیدا کنید که یک نفر تا سرحد دکترا و حتی پس از آن تحصیل می‌کند، اما اگر از او سؤال کنید که شغلش چیست، فقط می‌تواند به تدریس در دانشگاه اکتفا کند. این خیلی بد است. دنیا سال‌هاست که به‌سمت آموزش مهارت‌محور حرکت کرده و دیگر تقریباً خبری از دانش‌آموختگان بدون مهارت نیست. از سوی دیگر، مزیت تحصیل مهارت‌محور، اشتغال بدون اماواگر فارغ‌التحصیلان است که صنعت به محیط کاری قطعی برای هرکدامشان تبدیل می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.