صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۲۹۱۱۴
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۰
معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث‌فرهنگی خراسان رضوی گفت: در نوروز ۱۴۰۴ بیش از ۱۱۵ هزار و ۵۰۱ نفر از ۱۴۶ کارگاه صنایع دستی بازدید کردند که با توجه به استقبال گسترده مردم، مقرر شده تا این طرح استمرار پیدا کند و به زیرساختی دائمی برای جذب گردشگر و افزایش ماندگاری مسافران تبدیل شود.

محمداسماعیل اعتمادی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز از استمرار اجرای طرح «کارگاه‌گردی» در استان خراسان رضوی پس از پایان پیک زیارتی نوروز خبر داد و اظهار کرد: در نوروز ۱۴۰۴، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی طرح ابتکاری و ویژه‌ای را برای اولین بار در خراسان رضوی اجرا کرد که براساس آن، یکسری هنرمندان که آمادگی داشته‌اند، کارگاه‌هایشان را در مسیر‌های گردشگری برپا کردند تا در سایه هماهنگی با آژانس‌ها، تور‌ها و تورلیدرها، گردشگران بتوانند بی‌واسطه و از نزدیک، از کارگاه‌های مختلف هنری و صنایع دستی بازدید کنند.

وی افزود: این طرح در نوبت صبح و بعد از ظهر و با مشارکت کارگاه‌ها و هنرمندانی برگزار می‌شود که نمونه‌کار‌های خوب دارند، از قبل صلاحیت آن‌ها از نظر هنری و فنی تأیید شده و با بسته‌بندی و قیمت مناسب، یک محصول شناسنامه‌دار و شایسته را تولید می‌کنند.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مثلاً در شهر ملی بایگ در تربت‌حیدریه، ما هنر ابریشم‌کشی را داریم که درحال فراموشی بود. رشته‌های رنگرزی سنتی، چاروق‌دوزی، نمدمالی و قفل‌سازی سنتی هم از جمله این هنر‌های فراموش‌شده بودند که با اجرای طرح کارگاه‌گردی رونق گرفته‌اند تا بر این اساس، هم‌اکنون در ۱۵ شهرستان خراسان رضوی، بیش از ۱۴۶ کارگاه هنر‌های دستی میزبان بازدیدکنندگان، علاقه‌مندان و گردشگران باشد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون آژانس‌های مسافرتی متعددی در این طرح مشارکت دارند و درخواست‌های پرشماری هم برای مشارکت سایر آژانس‌های مسافرتی در دست بررسی است. در نوروز ۱۴۰۴ بیش از ۱۱۵ هزار و ۵۰۱ نفر از این کارگاه‌های صنایع دستی بازدید کردند که با توجه به استقبال گسترده مردم، مقرر شده تا این طرح استمرار پیدا کند و به زیرساختی دائمی برای جذب گردشگر و افزایش ماندگاری مسافران تبدیل شود.

اعتمادی ابراز امیدواری کرد که با افزایش استقبال مردم و رشد گردش مالی بازار صنایع دستی، اجرای طرح کارگاه‌گردی در آینده با قوت بیشتری دنبال شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.