صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۹۳۸۰
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۹
ارتش یمن اعلام کرد که در پاسخ به تجاوز آمریکا و قتل عام غیرنظامیان، ناو هواپیمابر آمریکایی «ترومن» و کشتی‌های جنگی آن هدف قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن روز دوشنبه گفت که این حمله در واکنش به حملات آمریکا طی ساعت‌های گذشته در صنعاء و در صعده در شمال یمن انجام گرفته است.

وی در بیانیه‌ای عنوان کرد: این عملیات مشترک توسط نیرو‌های دریایی، پهپادی و نیروی موشکی ارتش یمن انجام شد که با استفاده از تعدادی موشک کروز، بالستیک و پهپاد به درگیری با دشمن پرداختند.

این بیانیه افزود: در نتیجه درگیری و رویارویی ناو هواپیمابر آمریکا مجبور به عقب نشینی و دور شدن از موقعیت قبلی خود و حرکت به سمت شمال دریای سرخ شد.

ارتش یمن در این بیانیه بر تداوم عملیات ارتش برای هدف قرار دادن و تعقیب ناو هواپیمابر و تمام کشتی‌های جنگی دشمن در دریای سرخ و دریای عرب تا زمان توقف تجاوز علیه یمن تاکید کرد.

یحیی سریع همچنین در این بیانیه از هدف قرار دادن یک هدف حیاتی رژیم صهیونیستی در منطقه اشغالی عسقلان با پهپاد از نوع یافا خبر داد و افزود: در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و رزمندگان عزیز آنها، نیروی هوایی با انجام یک عملیات نظامی، یک هدف حیاتی دشمن اسرائیلی را در منطقه اشغالی عسقلان با استفاده از پهپاد یافا هدف قرار داد.

در این بیانیه بر ممانعت از کشتی رانی رژیم صهیونیستی در دریایی سرخ و عرب تا رفع تجاوز صهیونیست‌ها به غزه تاکید شده است.

یحیی سریع طی بیانیه جدید خود همچنین از هدف قرار دادن یک هدف حیاتی رژیم صهیونیستی در منطقه اشغالی عسقلان با پهپاد از نوع یافا خبر داد.

منبع: تسنیم 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.