صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

هشدار پلیس فتا به داوطلبان کنکور | مراقب باشید در دام کلاهبرداران نیفتید

  • کد خبر: ۳۲۹۴۸۳
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
معاون فرهنگی‌اجتماعی پلیس فتا به داوطلبان کنکور و خانواده‌ها درباره برخی افراد سودجو و کلاهبردار هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ جواد مختار رضایی با اعلام این خبر، اظهار کرد: «فروش سئوالات کنکور» توسط افراد فرصت طلب برای کلاهبرداری از داوطلبان همواره یکی از چالش‌های اصلی در ایام برگزاری آزمون سراسری است به نحوی که این افراد با سوء استفاده از فرصت زمانی برگزاری کنکور و با ادعای داشتن سئوالات آزمون، از داوطلبان و خانواده‌های آنها کلاهبرداری می‌کنند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به اینکه فروش سئوالات کنکور یکی از ترفند‌های کلاهبرداران در فضای مجازی است، اظهار کرد: به داوطلبان آزمون سراسری و والدین آنها توصیه می‌شود فریب این قبیل افراد را نخورند چرا که هرگونه آگهی و تبلیغ با موضوع فروش سئوالات کنکور یا دسترسی به سوالات، کذب محض و تنها شیوه‌ای برای کلاهبرداری است.

سرهنگ مختار رضایی با اشاره به ضوابط مشخص برگزاری کنکور و قرنطینه کردن سئوالات تا لحظه برگزاری آزمون، تصریح کرد: هر گونه ادعا مبنی بر دسترسی به سئوالات، ترفند کلاهبرداری است و برابر قانون برای متخلفان، جزای نقدی، حبس و محرومیت از شرکت در آزمون به عنوان مجازات تعیین شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با بیان اینکه یکی از روش‌های معمول برای فروش غیرقانونی سئوالات کنکور استفاده از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است، گفت: بیشترین سوءاستفاده از داوطلبان کنکور از طریق تلگرام و اینستاگرام انجام می‌شود به نحوی که ۴۵ درصد تخلفات و کلاهبرداری‌های این حوزه در تلگرام و ۴۳ درصد نیز در اینستاگرام روی می‌دهد.

سرهنگ مختاررضایی با اشاره به اینکه مجرمان سایبری با استفاده از شیوه‌های مختلف فروش سئوالات کنکور را تبلیغ می‌کنند، افزود: روش مجرمان برای دریافت وجه نیز تغییر کرده و از کارت‌های بانکی اجاره‌ای و یا ارز‌های دیجیتال استفاده می‌کنند تا ردی از خود به جای نگذارند.

وی از داوطلبان کنکور و خانواده‌های آنها خواست ضمن جدی گرفتن هشدار‌های پلیس، دریافت هرگونه آگهی تبلیغاتی فروش سئوالات کنکور سراسری در فضای مجازی و یا پیام‌های مشکوک مرتبط را از طریق شماره۰۹۶۳۸۰ (مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا) و یا سایت پلیس فتا به آدرس http://www.fata.gov.ir گزارش کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.