صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۰۲۳۶
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷
در هفته گذشته (۶ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیلم سینمایی دایناسور به کارگردانی مسعود اطیابی، همچنان در صدر جدول فروش سینما‌های خراسان رضوی قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌های سینمایی پرفروش در سینما‌های خراسان‌رضوی طی هفته گذشته به شرح زیر است:

۱. فیلم سینمایی دایناسور به کارگردانی مسعود اطیابی، با فروش ۱۸ هزار و ۲۵۹ بلیت در ۵۸۵ سانس، ۱۱ میلیارد و ۷۹۹ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۲۵۰ ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

۲. فیلم سینمایی موسی کلیم‌الله به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا، با فروش ۱۱ هزار و ۸۴۸ بلیت در ۳۹۴ سانس، ۷ میلیارد و ۱۲۷ میلیون و ۴۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۳. فیلم سینمایی کوکتل مولوتف به کارگردانی حسین دوماری، با فروش ۸ هزار و ۱۱۶ بلیت در ۳۸۰ سانس، ۵ میلیارد و ۷۴۸ میلیون و ۳۲۵ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۴. انیمیشن رویا شهر به کارگردانی محسن عنایتی، با فروش ۴ هزار و ۷۶۹ بلیت در ۲۱۳ سانس، ۲ میلیارد و ۸۵۵ میلیون و ۴۳۳ هزار و ۶۸۰ ریال درآمد داشته است.

۵. فیلم سینمایی رها به کارگردانی حسام فرهمند، با فروش ۲ هزار و ۹۳۱ بلیت در ۲۰۵ سانس، ۲ میلیارد و ۲۳۰ میلیون و ۳۶۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۹ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۶. فیلم سینمایی پیشمرگ به کارگردانی علی غفاری، با فروش ۴ هزار و ۸۰۹ بلیت در ۸۸ سانس، ۲ میلیارد و ۱۸۲ میلیون و ۵۱۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۷. انیمیشن پسر دلفینی ۲ به کارگردانی محمد خیراندیش، با فروش ۳ هزار و ۵۴۶ بلیت در ۱۷۸ سانس، یک میلیارد و ۹۹۹ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۸۹۰ ریال فروش داشته است. اکران این انیمیشن از ۳ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۸. فیلم سینمایی بامبولک به کارگردانی آرش معیریان، با فروش ۲ هزار و ۳۶۹ بلیت در ۱۶۲ سانس، یک میلیارد و ۳۹۰ میلیون و ۵۵۰ هزار و ۲۶۰ ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۹. فیلم سینمایی صیاد به کارگردانی جواد افشار، با فروش هزار و ۸۳۹ بلیت در ۱۱۸ سانس، یک میلیارد و ۵۵ میلیون و ۴۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۰. فیلم سینمایی عینک قرمز به کارگردانی حسین مهکام، با فروش ۱۲ بلیت در ۲ سانس، ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.