صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۵ هزار معلم در مسیر تحول یادگیری | مدرسه‌سازی تنها آغاز راه است

  • کد خبر: ۳۳۰۷۹۰
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در همایش نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان خراسان رضوی با اعلام مشارکت ۵ هزار معلم در حلقه‌های یادگیری، گفت: مدرسه‌سازی نقطه شروع است، اما مأموریت اصلی ما، تحول در روش‌های یاددهی برای نسلی است که در دنیای هوش مصنوعی زندگی می‌کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، رضوان حکیم‌زاده، امروز ۱۵ اردیبهشت‌ماه، در همایش نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم در مشهد اظهار کرد: مردم ما پای کار مدرسه آمدند؛ زیرا مدرسه فصل مشترک انسجام ملی و توسعه پایدار ماست. جمله خود رئیس‌جمهور است که هدف ما مدرسه‌سازی نیست، بلکه این است که فضایی را فراهم کنیم تا تحول در نظام آموزشی ایجاد و به فرایند‌های یاددهی و یادگیری انسجام بخشیده شود.

وی افزود: دانش‌آموزان امروز شنوندگان منفعل و مطیع دیروز نیستند تا با روش‌های قدیمی سراغ آنها برویم. برای نسلی که قرار است در کار ساختن ایران امروز و فردا باشند، باید روش‌های خود را تغییر دهیم؛ بنابراین اصلاح فرایند‌های آموزشی گام اول در عدالت آموزشی دولت چهاردهم است.

حکیم‌زاده بیان کرد: در برنامه‌هایی که پیش‌بینی کرده بودیم، در استان خراسان رضوی در زمینه گفتمان‌سازی، تبیین چرایی و ضرورت این تغییر اقدام کردیم که متضمن پیوند دادن ما به دنیای جدیدی است که امروز بچه‌های ما با آن سروکار دارند و تعلق به مدرسه را ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که دل در گرو این آب و خاک داشته و به میهن خود تعلق داشته باشند، این اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه آنها را مشارکت دهیم و درگیر کار گروهی کنیم. رئیس‌جمهور تاکید دارند که همه کودکان سرزمین مهم هستند، نه فقط دانش‌آموزان مدارس خاص.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در استان خراسان رضوی یک میلیون و ۵۵۱ هزار دانش‌آموز در ۹۰۰۰ مدرسه تحصیل می‌کنند و ۷۰۵ پروژه در حوزه مدرسه در این استان شناسایی شده که در حال پیگیری است. برای این تحول در روش‌ها و محیط یادگیری همکاران ما ۱۱ کارگاه استانی و ۶۵ کارگاه منطقه‌ای برگزار کردند.

وی اضافه کرد: در سطح کشوری در سامانه اجتماعات یادگیری ما بیش از ۳۲۰ هزار معلم ثبت نام و نیازسنجی آموزشی آنها را بارگزاری کردند، این عدد در استان خراسان رضوی حدود ۳۰ هزار و ۵۰۰ آموزگار در دوره ابتدایی است که بیش از ۹۲ درصد آموزگاران استان را شامل می‌شود.

حکیم‌زاده خاطرنشان کرد: در جشنواره کشوری در سطح کشور بیش از ۵۰ هزار معلم داوطلب داشتیم که با علاقه نمونه تدریس‌های خود را بارگزاری کردند. در استان حدود ۵۰۰۰ اثر معلمان را دریافت کردیم که استان با همت همکاران خوب ما ۵۰۰۰ نفر مشارکت‌کننده و ۱۷۵۴ حلقه یادگیری داشته است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.