صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: به‌دنبال برنامه‌های نو برای پویایی هرچه بیشتر اربعین هستیم

  • کد خبر: ۳۳۰۹۳۵
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: با توجه به پویایی حرکت عظیم اربعین، هر سال به دنبال برنامه‌های نو و جدید برای پویایی هرچه بیشتر آن هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در نشست کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در تالار وحدت سازمان حج و زیارت، گفت: اربعین هر سال هم جهانی‌تر و گسترده‌تر شده و هم‌یاران جدید و راه‌های جدیدتری پیدا می‌کنند.

نواب ادامه داد: به دنبال کار‌های سیاسی نیستیم و تنها در چارچوب قوانین و ادامه راه سیدالشهدا (ع) حرکت می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: امام حسین (ع) با همه وجود همه چیز را در راه خدا داد و من نیز قدردان تمام کسانی هستم که در این راه قدم بر می‌دارند و ادامه دهنده راه سیدالشهدا (ع) هستند.

نواب بیان کرد: با توجه به پویایی حرکت عظیم اربعین هر سال به دنبال برنامه‌های نو و جدید برای پویایی هر چه بیشتر اربعین هستیم. باید برای تدوین این راه عظیم و گسترده در سطح جهانی بیش از این از خود تلاش نشان دهیم.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه سخنان خود با تشکر و قدردانی از فعالیت‌های کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین، گفت: از دیگر موضوعاتی که در اربعین باید به آن پرداخته شود جهاد تبیین است که می‌توان با پرداختن به آن در جهت روشنگری در جهانی شدن اربعین حرکت کرد.

نواب اظهار کرد: پرداختن به معنویت و اخلاق و نیز سبک زندگی از دیگر موضوعاتی است که به عنوان دو مقوله مهم در اربعین باید به آن پرداخته و توجه شود.

منبع: سازمان حج و زیارت

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.