صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهردار مشهد مقدس در جشن بزرگ امام‌رضایی‌ها: فاز نخست خط۳ قطارشهری، عیدی ویژه مدیریت شهری به زائران و مجاوران+ویدئو

  • کد خبر: ۳۳۱۴۸۹
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۷
شهردار مشهد مقدس گفت: عیدی ویژه ما، همین خدمت باافتخاری است که با آغاز بهره‌برداری از فاز نخست خط۳ به مردم ارائه خواهد شد و بر این اساس، قرار است مسیر ۳ متروی مشهد، پایانه مسافربری امام‌رضا(ع) را به باب‌الجواد(ع) حرم مطهر رضوی متصل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در جشن بزرگ امام‌رضایی‌ها که عصر امروز (پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور انبوه زائران و مجاوران در مسیر خیابان امام‌رضا(ع) و میدان بسیج درحال برگزاری است، اظهار کرد: من به‌نمایندگی از مجموعه شهرداری و عزیزانمان در شورای اسلامی شهر مشهد، این روز بزرگ را به همه ملت ایران چه زائر، چه مجاور و چه میلیون‌ها عاشق و دلداده‌ای که از طریق قاب تلویزیون و رسانه‌های جمعی این مراسم را دنبال می‌کنند، تبریک و شادباش عرض می‌کنم.

وی افزود: حقیقت این است که امروز دل همه ملت ایران در مشهد است و به پنجره فولاد آقا علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع) گره خورده است. این یکی از بزرگ‌ترین عید‌های ماست به‌خصوص ما مشهدی‌ها که هرچه داریم، از برکت وجودی امام هشتم (ع) است.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: آنچه خیلی اهمیت دارد، این است که مشهد فلسفه وجودی‌اش با همه شهر‌های ایران و دنیا متفاوت است. تاریخ هویت این شهر با شهادت آغاز شده و بر کرانه خورشید عالم‌آل‌محمد(ع)‌ شکل گرفته است. افتخار می‌کنیم که در این شهر، ما با سه واژه زائر، خادم و مجاور به‌عنوان سه مفهوم محوری مواجه هستیم و همه تلاش ما این است که این خدمات، رضایتمندی آقا علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع) و زیارت بانشاط برای دلدادگان امام رئوف را درپی داشته باشد.

وی ادامه داد: این یک واقعیت است که هر اتفاق خوبی در مشهد، خوشحالی همه مردم ایران را به همراه دارد. ما در مجموعه مدیریت شهری تمام تلاشمان این است که حال خوب را برای همه زائران به ارمغان بیاوریم و بر همین اساس، برنامه‌های متنوعی در دهه کرامت تدارک دیده و اجرا شده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها همین جشن بزرگ و باشکوه امام‌رضایی‌هاست. من تشکر می‌کنم به‌خصوص از تولیت معزز آستان قدس رضوی و البته همه تشکل‌ها و هیئات مذهبی که کمک کردند تا ما بتوانیم جشن‌های بزرگی را در سرتاسر شهر برپا کنیم.

قلندرشریف گفت: البته همه‌چیز به همین محدود نیست و عیدی ویژه ما، همین خدمت باافتخاری است که با آغاز بهره‌برداری از فاز نخست خط۳ مترو به مردم ارائه خواهد شد و بر این اساس، قرار است مسیر۳ متروی مشهد، پایانه مسافربری امام‌رضا(ع) را به باب‌الجواد(ع) حرم مطهر رضوی متصل کند. در واقع، از این به بعد همه مردم می‌توانند با مترو، خودشان را به حرم مطهر رضوی برسانند و فرقی ندارد که زائران با پرواز و از طریق فرودگاه وارد شهر شوند، یا با قطار و از طریق ایستگاه راه‌آهن به مشهد بیایند یا اتوبوس‌های بین‌شهری و پایانه مسافربری امام‌رضا(ع) نقطه ورودشان به شهر علی‌‌بن‌موسی‌الرضا(ع)‌ باشد.

وی بیان کرد: این یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های کشور و یک کار ویژه است که سالم‌ترین و پاک‌ترین سرویس تردد درون‌شهری را در خدمت زائران امام هشتم (ع) قرار می‌دهد. در این شرایط باید اذعان کرد که مشهدالرضا(ع) در میان همه کلانشهر‌های کشور، ارزان‌ترین حمل‌و‌نقل عمومی چه در مترو، چه تاکسی و چه اتوبوس را دارد.

شهردار مشهد عنوان کرد: البته ما امسال از این نمونه کار‌ها و هدیه‌ها هم زیاد داریم. بیش از ۴۷ کلان‌پروژه تعریف شده که سرتیتر آن‌ها همین فاز نخست خط۳ قطارشهری است؛ اما مدیریت شهری به این ابرپروژه محدود نمانده و قرار است پروژه‌های بزرگ دیگری هم امسال در خدمت مردم قرار بگیرد. همین چند روز قبل که ایستگاه پایانی خط۲ به نام ایستگاه شهید فکوری در شهرک سلامت افتتاح شد، شاهد این ادعاست و به فضل خدا، زنجیره این توفیقات قرار است با اراده مدیریت شهری و همراهی مردم ادامه داشته باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.