صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نصب سیستم‌های هوشمند ترافیکی با اعتباری بالغ بر ۹۸۱ میلیارد ریال در معابر شهری مشهد

  • کد خبر: ۳۳۱۹۲۷
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
مدیرکل راهبری و نظارت بر حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد از اجرای طرح گسترده نوسازی و نصب علائم و تجهیزات ترافیکی در معابر بزرگراهی و غیربزرگراهی شهر مشهد خبر داد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

علی سمیعی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درخصوص نوسازی تجهیزات ترافیکی در مشهد اظهار کرد: نوسازی سازه و تابلو‌های راهنمای مسیر، نصب علائم، تجهیزات، تابلو‌ها و سایر تجهیزات ترافیکی معابر بزرگراهی و غیربزرگراهی با اعتباری بالغ بر ۹۸۱ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳، ازجمله اقدامات در زمینه تجهیزات ترافیکی است.

وی با اشاره به تأثیرات وسایل و تجهیزات ترافیکی در روان‌سازی ترافیک افزود: نصب تجهیزات ترافیکی و روان‌سازی ترافیک یکی از اولویت‌های کلیدی در بهبود وضعیت حمل‌ونقل شهری است؛ این تجهیزات شامل علائم، تجهیزات و تابلو‌های ترافیکی، چراغ‌های راهنمایی و دستورات و راهنما‌های متنی و تصویری همچنین سیستم‌های هوشمند مدیریت ترافیک می‌شوند.

مدیرکل راهبری و نظارت بر حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: به طور کل هدف از این اقدامات کاهش زمان سفر، افزایش ایمنی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.