صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)| منتظر ریزش باشیم؟

  • کد خبر: ۳۳۲۰۹۷
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵
قیمت دلار روز یکشنبه در کانال ۸۳ هزار تومانی بازگشایی شد و با افزایش‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومانی به کانال ۸۴ هزار صعود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت دلار روز یکشنبه با افزایش ارزش بازگشایی شد و با رشد پلکانی در کانال ۸۴ هزار تومانی معامله شد. دور چهارم مذاکره میان ایران و آمریکا بعد از بسته شدن بازار ارز به پایان رسید؛ اما نتیجه مساعد این مذاکرات قیمت تتر را کاهشی و معاملات پشت‌خطی دلار را داغ کرد. اخبار مساعدی در خصوص توافق میان ایران و آمریکا منتشر شده که می‌تواند قیمت دلار در روز دوشنبه را تحت تاثیر قرار دهد و به کف کریدور ۸۰ هزار تومانی برگرداند.

قیمت دلار روز یکشنبه در کانال ۸۳ هزار تومانی بازگشایی شد و با افزایش‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومانی به کانال ۸۴ هزار صعود کرد. قیمت دلار در آخرین معامله روز یکشنبه با رقم ۸۴ هزار و ۴۰۰ تومانی بسته شد و نسبت به روز شنبه افزایش هزار و ۶۵۰ تومانی داشت.

معاملات بازار ارز در روز یکشنبه تحت تاثیر دور چهارم نشست میان ایران و آمریکا قرار داشت. معامله‌گران، بازار را انتظاری می‌دانستند و معتقد بودند هر نتیجه‌ای که این نشست داشته باشد، می‌تواند به قیمت دلار روند دهد.

پیش بینی قیمت دلار

گفتنی است دور چهارم مذاکره میان ایران و آمریکا بعد از بسته شدن بازار ارز به پایان رسید. خبر‌های حاکی از حصول توافق میان دو کشور است و این مساله در روز دوشنبه می‌تواند به کاهش قیمت دلار و سایر ارز‌های مهم کمک کند.

در همین راستا یک مقام ارشد آمریکایی عنوان کرده، «توافق حاصل شد تا مذاکرات برای ادامه کار بر روی عناصر فنی ادامه یابد. ما از نتیجه مذاکرات برای ادامه کار دلگرم شدیم و مشتاقانه منتظر جلسه بعدی خود هستیم که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.»

همچنین اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس از پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد و نوشت: «مذاکراتی دشوار، اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر و یافتن راه‌هایی معقول و واقع‌بینانه برای حل مسائل مورد اختلاف.»

وی اعلام کرد: «زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها توسط هماهنگ کننده عمانی اعلام خواهد شد.»

گفتنی است بازار پشت خطی در لحظه نگارش این گزارش فعال شده است و قیمت دلار با ریزش بیش از هزار تومانی با رقم ۸۳ هزار و ۲۰۰ تومان میان معامله‌گران مبادله می‌شود.

تتر ۸۲ هزار تومانی شد

قیمت درهم روز یکشنبه با رقم ۲۳ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد و رشد ۸۰۰ تومانی داشت. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۲ هزار و ۱۰۰ تومانی در حال معامله است.

این ارز دیجیتال پیش از انتشار اخبار مربوط به توافق میان ایران و آمریکا با رقم ۸۴ هزار و ۶۵۰ تومانی معامله می‌شد و بعد از اخبار مساعد عصر روز یکشنبه ریزش قابل توجهی داشت.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۲ هزار و ۲۴۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۴ هزار و ۹۸۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار مرکز مبادله روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت افت ۱۱۷ تومانی داشت و روی رقم ۷۱ هزار و ۳۲۸ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز کاهش ۱۱۴ تومانی داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۳۸۵ تومانی کشف شد.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.