صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۲۳۲۸
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸
بنابر اعلام مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، شاخص کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز بیست‌وسوم اردیبهشت‌ماه با افزایش دوباره حجم آلاینده‌ها در آستانه وضعیت هشدار آلودگی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید محمودی در خصوص شاخص کیفیت هوای مشهد، اظهار کرد: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۸۱ نشانگر هوای «سالم» است و شاخص هوای این کلانشهر در یک تا ۲ ساعت گذشته با عدد ۹۶ نیز گویای سالم بودن هواست که در صورت عبور از عدد ۱۰۰ وارد وضعیت ناسالم می‌شود.

وی با بیان این که کیفیت هوای پنج منطقه شهر مشهد «ناسالم» است ادامه داد: کیفیت هوا در سایر ۱۸ منطقه دارای ایستگاه سنجش آلودگی هوا در شرایط «سالم» قرار دارد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در روز‌های دارای هوای «سالم و پاک» به شهروندان توصیه می‌شود پیاده‌روی را با هدف حفظ سلامت خود از یاد نبرند، اما در روز‌های دارای هوای «آلوده» باید از تردد در سطح شهر و مناطق آلوده دوری کنند.

محمودی افزود: شایسته است شهروندان مشهدی همچنین با کاهش رفت و آمد‌های غیرضروری، نقش مؤثر خود را در بهبود کیفیت هوای این شهر ایفا کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.