صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر

  • کد خبر: ۳۳۲۴۶۱
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
استاندار آذربایجان شرقی اعلام کرد: ظرفیت ورزشگاه بزرگ تبریز باید به ۱۰۰ هزار نفر افزایش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز این فصل روز‌های پرازدحامی را سپری کرده است. ورزشگاه خانگی تراکتور که میزبان هواداران پرشور تراکتوری است و این فصل باتوجه به قهرمانی تراکتور در اکثر بازی‌ها مملو از جمعیت بوده است.

شاید شلوغ‌ترین بازی فصل در ورزشگاه بزرگ شهر تبریز، بازی اخیر تراکتور و استقلال باشد. دیداری که حتی یک نقطه از ورزشگاه هم خالی نبود و تعداد زیادی هم از قسمت‌های بیرون ورزشگاه به تماشای بازی پرداختند و البته عده زیادی هم پشت درب ماندند.

در همین راستا بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی، در جدیدترین گفت‌وگوی خود پیرامون ورزشگاه یادگار گفته که باتوجه به استقبال ۱۲۰ هزار نفری طرفداران تراکتور، ظرفیت این استادیوم باید از ۷۰ هزار نفر به ۱۰۰ هزار نفر افزایش پیدا کند.

در صورتی که این اتفاق بیفتد، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز عنوان بزرگترین ورزشگاه ایران را از آن خود خواهد کرد.

نکته قابل ذکر اینکه در زمان افتتاح این ورزشگاه در دهه ۷۰، پیش‌بینی‌هایی برای افزایش ظرفیت ورزشگاه به ۱۰۰ هزار نفر در آینده و در صورت نیاز انجام شده بود و حالا باید دید آیا این موضوع واقعاً در دستور کار مسئولین تبریزی خواهد بود یا نه.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.