صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کدام فیلم پیشتاز اولیه نخل طلاست؟

  • کد خبر: ۳۳۳۰۷۱
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
فیلم «دو دادستان» ساخته سرگئی لوزنیتسا از میان فیلم‌های نمایش داده شده در بخش مسابقه اصلی کن بالاترین نمرات را کسب کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، با گذشت چند روز از آغاز جشنواره فیلم کن تا کنون ۶ فیلم در بخش مسابقه اصلی کن رونمایی شدند و نمرات ۴ فیلم در جدول منتقدان اسکرین در کن ثبت شده است و بر این اساس فیلم «دو دادستان» ساخته سرگئی لوزنیتسا نویسنده و کارگردان اوکرایی با کسب ۳.۱ ستاره از ۴ ستاره در صدر جدول منتقدان قرار دارد.

این فیلم که تا حد زیادی با فیلم‌های قبلی سرگئی لوزنیتسا به ویژه «یک موجود مهربان» محصول ۲۰۱۷ همخوانی دارد، همان جنبه‌هایی از تاریخ شوروی را بررسی می‌کند که برخی از مستند‌های آرشیوی اخیر لوزنیتسا، به ویژه «محاکمه» محصول ۲۰۱۸، درباره‌ی دادگاه‌های نمایشی دوران استالین، به آن پرداخته‌اند. «دو دادستان» بر اساس داستانی منتشر نشده از گئورگی دمیدوف، که خود مدت‌ها زندانی شوروی بوده، ساخته شده است.

پیتر بردشاو منتقد ارشد گاردین، آنتون دولین از پایگاه خبری روسی مدوسا و تیم متقدان نشریه اسکرین به فیلم «دو دادستان» ۴ ستاره کامل را داده‌اند و این فیلم را شایسته نخل طلا می‌دانند. منتقدان هفته‌نامه آلمانی دی‌زایت آلمان، تلگراف، نیویورکر، تایم، لوموند فرانسه و بانکوک پُست نیز هر کدام ۳ ستاره به ساخته لوزنیتسا اختصاص داده‌اند.

همچنین فیلم «صدای سقوط» ساخته ماشا شیلینسکی ۲.۸ ستاره (از ۴ ستاره کامل) از منتقدان در کن دریافت کرده است و فیلم «پرونده ۱۳۷» ساخته دومنیک مول و «سیرات» به کارگردانی الیور لاکس نیز به ترتیب ۲.۳ و ۲.۵ ستاره به خود اختصاص داده‌اند.

امتیاز فیلم‌های «خواهر کوچک» ساخته حفصیه حرزی و «ادینتگتون» به کاردانی آری استر نیز که شب گذشته نمایش داده‌شده‌اند هنوز ثبت نشده و منتقدان در انتظار نمایش‌های دیگر این فیلم‌ها هستند.

هفتاد و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کن از ۱۳ تا ۲۴ می ۲۰۲۵ (۲۳ اردیبهشت تا سوم خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود و ستاره فرانسوی، ژولیت بینوش، به عنوان رئیس هیات داوران بخش رقابتی اصلی این جشنواره انتخاب شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.