محمودی نماینده شهرضا، با انتشار نامهای به هیئت رئیسه مجلس نقل قولی که از طرف وی با این عنوان که «هیئت رئیسه مجلس به نمایندگان زن گفته است زنان باید بچه داری کنند» را تکذیب کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، سمیه محمودی، نماینده شهرضا، پیرو انتشار خبری در یکی از خبرگزاریها با عنوان «افشاگری یک نماینده زن علیه هیئت ۷ نفره هیئت رئیسه مجلس/ به ما گفتند زن باید بچه داری کند»، اظهار کرد: مصاحبه انجام شده در خصوص دلایل عدم بکارگیری زنان جهت تصدی در سمت دبیران کمیسیونهای تخصصی بوده است.
محمودی، همچنین با انتشار نامهای به هیئت رئیسه مجلس نقل قولی که از طرف وی با این عنوان که «هیئت رئیسه مجلس به نمایندگان زن گفته است زنان باید بچه داری کنند» را تکذیب کرد.
گفتوگوی این خانم نماینده روز دوشنبه ۱۶ تیر بر خروجی ایرنا قرار گرفت که بازتاب گستردهای داشت. در مطلبی که به نقل از نماینده مردم شهرضا و دهاقان منتشر شده بود، او با بیان اینکه از ظرفیت زنان در ترکیب هیئت رییسه مجلس و کمیسیونها استفاده نشده است، گفته بود: در پاسخ به درخواست زنان مجلس برای ورود به هیئت رئیسه تاکید کردند که زن باید بچه داری کند و به امورات خانه رسیدگی کند.
سمیه محمودی در مورد مقابله سیاستهای ضدخانواده که مجلس یازدهم از آن به عنوان اولویتهای خود یاد میکند، اشاره کرده بود: وقتی در مجلس از ظرفیت زنان در ترکیب هیئت رییسه مجلس و کمیسیونها استفاده نمیشود و یا کارمندان زن حتی نمیتوانند در آزمون دبیری کمیسیونها شرکت کنند چطور میتوان با سیاستهای ضد خانواده مقابله کرد در حالی که زن رکن اصلی آن است.
به گفته او، یکی از انتقادات مجلس یازدهم به دولت، عدم پرداخت یارانه به کودکانی است که تازه متولد میشوند و این در حالی است هیئت هفت نفره متشکل از اعضای هیئت رییسه مجلس بعد از بررسی درخواست زنان نماینده برای حضور در هیئت رییسه کمیسیونها تاکید کردند که زن باید بچه داری کند و به امورات خانه رسیدگی کند. این گونه اظهارنظرها خلاف سیاستهای تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده است که رهبری برآن تاکید فراوان داشتند. چرا که باعث میشود زن احساس کند داشتن فرزند باعث دوری وی از اجتماع خواهد شد و در پی آن بنیان خانواده نیز تضعیف میشود.
محمودی این را هم گفته بود: مجلس در حالی در مورد عدم اجرای سیاستهای تشکیل و تحکیم و تعالی خانواده میتواند انگشت اتهام به سمت دولت بگیرد که اصلاح دیدگاه نسبت به جایگاه زن و خانواده را از بدنه خود آغاز کند. زمانی میتوانیم طرحهایی در جهت تحکیم بنیان خانواده و ارتقاء جایگاه زن را به تصویب برسانیم که نگاه سنتی مجلس نسبت به خانمها تغییر کند.