صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طارمی بازهم همان «بازیکن بی‌تأثیر» شد!

  • کد خبر: ۳۳۳۷۴۸
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲
رسانه‌های ایتالیایی یک بار دیگر به ستاره ایرانی اینتر حمله کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی طارمی بار دیگر سیبل منتقدان فوتبال ایتالیا شد ۳ رسانه این کشور به او حمله کردند. طارمی در کل فصل با حملات گسترده رسانه‌های ایتالیا در لاک دفاعی بود، اما در ۱۰ روز اخیر با عملکردی خوب آنها را وادار به تمجید و عقب نشینی کرد.

طارمی در ۲ بازی رفت و برگشت اینتر با بارسلونا و دیدار تورینو با عملکرد تاثیرگذار، دهان منتقدانش را بست. اما عملکرد ضعیفش در بازی با لاتزیو با کسب نمره ۵ از ۱۰ از سوی نشریه گاتزتا به عنوان جانشین مارتینز در ترکیب اصلی، حملات ایتالیایی‌ها را دوباره به جان خرید.

نشریه توتو اسپورت با نقد شدید می‌نویسد که مهدی طارمی نتوانست جای خالی مارتینز را پر کند و به «تنبلی» کل فصل خود برگشت. سایت گل ایتالیا، مهدی طارمی را با صفت «کند» توصیف می‌کند و نشریه گازتا هم او را «بازیکن بی‌تاثیر» و بدون هماهنگی با تورام می‌داند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.