صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو

  • کد خبر: ۳۳۴۰۲۱
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، با انتشار ویدیوی جدیدی در شبکه اجتماعی ایکس، توجه کاربران را جلب کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این ویدیو، ربات انسان‌نمای تسلا با نام «اپتیموس» (Optimus) را می‌بینیم که مجموعه‌ای از کار‌های روزمره خانگی مانند هم‌زدن محتویات قابلمه با قاشق، جاروبرقی کشیدن و تمیزکردن میز با برس و خاک‌انداز را انجام می‌دهد.

ماسک با بازنشر این ویدیو در ایکس از اپتیموس با عنوان «بزرگ‌ترین محصول تاریخ» یاد کرد. البته او پیشتر نیز برای توصیف آینده اپتیموس از این عبارت استفاده کرده بود.

ماسک مدت‌ها قبل به علاقه‌مندان اپتیموس وعده داده بود این محصول دستیار خانگی مبتنی‌بر هوش مصنوعی و رباتیک خواهد بود. این ویدیوی جدید تا حدی وعده‌های او را نمایش می‌دهد. در این کلیپ، اپتیموس با دقت وظایفش را انجام می‌دهد و دستورات را دریافت و اجرا می‌کند.

این ویدیو چند ماه پس از رویداد «We, Robot» منتشر شده که در آن ربات انسان‌نمای تسلا اپتیموس در استودیوی Warner Bros. Discovery در کالیفرنیا نمایش داده شد. در آن رویداد، ربات‌ها میان تماشاگران حرکت می‌کردند و ایلان ماسک اعلام کرد قیمت احتمالی اپتیموس بین ۲۰ تا ۳۰ هزار دلار خواهد بود.

ماسک آن زمان گفته بود:

«این ربات می‌تواند معلم باشد، از بچه‌ها مراقبت کند، سگ شما را به گردش ببرد، چمن‌ها را کوتاه کند، خرید انجام دهد… هر کاری که تصورش را بکنید، انجام خواهد داد.»

قبل‌تر نیز تسلا ویدیویی از توانایی اپتیموس در راه رفتن روی سطوح ناهموار و پوشیده از خاک و ماسه منتشر کرده بود. ماسک آن زمان تأکید کرده بود این ربات فقط با استفاده از شبکه‌های عصبی (Neural Networks) و بدون کنترل از راه دور، حرکت اندام‌های خود را مدیریت می‌کند.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.