صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهید رئیسی همانند یک پدر مهربان، یک مربی دلسوز و یک استاد راهنما بود

  • کد خبر: ۳۳۴۰۶۳
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸
معاون اجرایی دولت شهید رئیسی گفت: رابطه ما با شهید رئیسی فراتر از رابطه میان رئیس و مرئوس بود. او برای ما همانند یک پدر مهربان، یک مربی دلسوز و یک استاد راهنما بود.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، محسن منصوری، معاون اجرایی دولت شهید رئیسی در حاشیه برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در میدان شهدای مشهد گفت: خاطرات خوب و شیرین ما با شهید رئیسی در دوران مختلف تولیت آستان قدس رضوی، قوه‌قضائیه و دولت، فراتر از رابطه میان رئیس و مرئوس بود. او برای ما همانند یک پدر مهربان، یک مربی دلسوز و یک استاد راهنما بود.

وی افزود: خصوصیات شهید رئیسی و ظرفیت مدیریتی او را رهبر انقلاب اسلامی به بهترین شکل بیان کردند و تصویرسازی ویژه‌ای که ایشان از الگوی حکمرانی شهید رئیسی ارائه کردند، زیباترین تصویری بود‌ که می‌توان از یک مقام اجرایی کشور ترسیم کرد.

منصوری خاطرنشان کرد: فقدان چنین‌شخصیتی، ضایعه‌ای برای کل کشور است. فقدان حضور ایشان برای همه مردم دردناک بود و ما نیز به‌سبب اتصال اجرایی و دلبستگی شخصی که به ایشان داشتیم، در این یک سال روز‌های سختی را گذراندیم. اجتماعات بزرگی که در کشور برگزار شده نیز ناشی از محبتی است که مردم به ایشان داشتند. از دست دادن بزرگی مانند شهید رئیسی برای ما بسیار سخت و دشوار است، اما به آینده هم امیدواریم و معتقدیم روح پاک شهید رئیسی و شهدای خدمت، پاسدار و نگهبان کشور است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.