صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

واکنش مثبت بورس به دور پنجم مذاکرات | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۴۳۹۱
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
بورس تهران پس از سه روز متوالی منفی، در اولین روز کاری هفته در واکنش به پنجمین دور مذاکرات ایران و آمریکا از فروش‌های هیجانی فاصله گرفت و بیش از ۲۶ هزار واحد رشد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس امروز با رشد ۰.۸۵ درصد، به ارتفاع ۳ میلیون و ۱۳۴ هزار واحد صعود کرد. نماد‌های فملی، فولاد، فارس، وبملت، نوری و وپاسار بیشترین اثر مثبت و نماد وامید بیشترین اثر منفی را بر عملکرد امروز شاخص کل داشتند.

شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس نیز به ترتیب ۰.۴۲ درصد و ۰.۱۹ درصد مثبت شدند.

در جریان معاملات امروز، حقیقی‌ها ۷۲۵ میلیارد تومان پول وارد بازار کردند.

حجم معاملات خرد امروز به ۲۸.۴ میلیارد برگه سهم و ارزش معاملات خرد به ۱۲ هزار و ۵۵۳ میلیارد تومان رسید.

آن‌طورکه رفتار معامله‌گران نشان می‌دهد، باوجود تلطیف فضای روانی حاکم بر دادوستد‌های تالار شیشه‌ای، ردپای تردید همچنان در سمت تقاضا وجود دارد.

ریسک‌های ناشی از ناترازی انرژی و قطع برق صنایع و همچنین نبود چشم‌انداز مشخص از وضعیت مذاکرات، معامله‌گران را نسبت‌‎به پیش‌بینی روند بورس محتاط کرده است.

به نظر می‌رسد بازار سهام برای حفظ P/E در محدوده ۷.۵ واحدی و کانال ۳.۱ میلیون واحدی شاخص اصلی تلاش خواهد کرد. اما احتمالاً بورس تهران، تحت تأثیر فضای بیم و امیدی که شکل گرفته، روندی رنج‌گونه را به اهالی بازار تحمیل کند. این درحالی است که اگر جو مثبت مذاکرات حفظ نشود، مجدداً بازار سهام دربرابر رقبای خود عقب‌نشینی خواهد کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.