صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رونق بوم‌گردی در خراسان رضوی | از مهاجرت معکوس تا اشتغال‌زایی

  • کد خبر: ۳۳۵۱۲۱
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: بوم‌گردی به عنوان کانون فرهنگ، نه‌تنها به توسعه گردشگری ایران کمک می‌کند، بلکه با ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، بستری برای مهاجرت معکوس از شهر به روستا را فراهم آورده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

محمد رکنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به نقش کلیدی بوم‌گردی در توسعه گردشگری استان، از افزایش استقبال گردشگران داخلی و خارجی از این نوع اقامتگاه‌ها خبر داد.

وی با بیان اینکه اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی، مردمی‌ترین تأسیسات گردشگری در روستا‌ها و مناطق دارای آثار تاریخی و طبیعی هستند، افزود: امروزه به دلیل مشکلات شهرنشینی و علاقه و اشتیاق مردم به طبیعت‌گردی و لذت‌بردن از فضا‌های روستایی و جاذبه‌های طبیعی، بوم‌گردی‌ها در عمارت‌ها و بافت‌های باارزش و تاریخی روستا‌های بکر شکل گرفته‌اند.

معاون گردشگری خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت بوم‌گردی در جذب گردشگران خارجی و داخلی، گفت: جغرافیای کشور عزیزمان ایران به دلیل پیشینه غنی فرهنگی‌تاریخی و برخورداری از مواهب طبیعی، همه‌ساله مورد توجه گردشگران خارجی و داخلی بوده که نقش بوم‌گردی‌ها در این بین بسیار پررنگ و باارزش است.

رکنی همچنین به نقش بخش خصوصی در توسعه بوم‌گردی اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی اصلی‌ترین محور توسعه بوم‌گردی‌ها با هزینه‌های پایین است.

به گفته وی، در حال حاضر ۱۹۵ واحد بوم‌گردی در استان خراسان رضوی فعال هستند که خدمات مطلوبی به گردشگران و زائرین بارگاه امام مهربانی، حضرت رضا(ع)، ارائه می‌دهند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در ادامه به صدور موافقت‌نامه‌های اولیه برای ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی جدید اشاره کرد و گفت: تعداد موافقت اولیه صادرشده ۲۷ مورد بوده که در جلسه کمیته برنامه‌ریزی در تاریخ ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۳ تعداد ۱۶ مورد و در جلسه کمیته برنامه‌ریزی مورخ اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ تعداد ۱۱ مورد موافقت اولیه صادر شده است.

رکنی در پایان با اشاره به اشتغال‌زایی بوم‌گردی در استان، بیان کرد: تعداد پرسنل اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی تعداد ۷۵۰ مورد بوده و همچنین درصد اشغال آنان ۲۷ درصد به ثبت رسیده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.