صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیا زمان واریز باقی‌مانده سود سهام عدالت مشخص شد؟

  • کد خبر: ۳۳۵۱۳۱
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، گفت: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، باقی مانده سود سهام عدالت، مربوط به سال مالی ۱۴۰۲، را پس از تجمیع واریز می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی‌اله جعفری، گفت: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، باقی مانده سود سهام عدالت، مربوط به سال مالی ۱۴۰۲، را پس از تجمیع واریز می‌کند.

وی در گفت‌وگویی با رادیو اقتصاد با بیان‌این‌که این سود مربوط به شرکت‌های سرمایه‌پذیر است که در پرداخت آن تأخیر داشته‌اند، افزود: مبلغ این سود، بسته به میزان سهام عدالت هر سهام‌دار، متفاوت است.

به گفته مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، قرار بود شرکت سپرده‌گذاری مرکزی سود مربوط به سال مالی ۱۴۰۲ را، که شرکت‌های سرمایه‌پذیر تقسیم کرده بودند، در سال ۱۴۰۳ تجمیع و به حساب سهامداران عدالت واریز کند. این پرداخت در ۲ مرحله، یعنی در آذر و اسفند ۱۴۰۳، انجام شد. با این حال، بخشی از سود سهام عدالت هم‌چنان باقی مانده است.

جعفری با بیان این‌که سازمان بورس و اوراق بهادار به طور جدی پیگیر وصول این سود‌ها است، تاکید کرد: به محض تجمیع، این مبلغ به حساب سهام‌داران واریز می‌شود.

او در پایان اضافه کرد: اکثر شرکت‌ها سود خود را پرداخت کرده‌اند، اما چند شرکت به دلیل بدقولی، پرداخت نکرده‌اند که این موضوع باعث تأخیر در روند واریز شده است.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.