صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

واشنگتن مدعی شد: آمریکا و ایران بر دیدار مجدد توافق کرده‌اند

  • کد خبر: ۳۳۵۱۷۵
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت ایالات متحده و ایران توافق کرده‌اند که در آینده‌ای نزدیک پس از پنجمین دور مذاکرات سازنده، مجددا با یکدیگر دیدار کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا ظهر روز جمعه در محل اقامت سفیر عمان در ایتالیا آغاز شد و بیش از سه ساعت به طول انجامید؛ گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیمی که طی آن هیات‌های ایرانی و آمریکایی به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا به‌صورت جداگانه با وزیر خارجه عمان دیدار و رایزنی کردند.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «تمی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه طی یک جلسه توجیهی عنوان کرد: «مذاکرات میان آمریکا و ایران سازنده بود و همچنان سازنده است. همچنین، طرفین توافق کرده‌اند که در آینده‌ای نزدیک مجددا با یکدیگر دیدار کنند.»

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.