صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حمایت ۱۷هزار میلیارد ریالی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی در بخش اشتغال

  • کد خبر: ۳۳۶۴۰۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) اشتغال‌زایی برای مددجویان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) اشتغال‌زایی برای مددجویان است. حمایت‌هایی که در قالب ارائه تسهیلات می‌تواند نه‌تنها فرصت درآمدزایی برای یک خانواده را فراهم کند که با توسعه انسانی و سرمایه‌گذاری در گذر زمان می‌تواند تبدیل به کارگاه‌هایی شود که مددجویان بیشتری از این ظرفیت برخوردار شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی این مسئله را یکی از محور‌های مهم برنامه‌ریزی در کمیته امداد مطرح کرد و گفت: حمایت‌های تسهیلاتی، راهبری شغلی و توسعه همکاری با بنگاه‌های اقتصادی ازجمله این موارد هستند.

بیشترین اشتغال‌زایی کمیته امداد در بخش صنعت و دام‌پروری

رضا سلم‌آبادی در گفت‌و‌گو با شهرآرا، با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۱۳ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است، اظهار کرد: مجموع تسهیلات اختصاص‌یافته در این حوزه با تحقق صددرصدی ۱۷ هزار و ۴۱۴ میلیارد ریال بوده است. وی با اشاره به رسته‌های شغلی در این زمینه بیان کرد: آبزیان، طیور، زنبورداری، دام‌پروری، صنایع دستی و گلیم، کشاورزی، صنعت و خدمات شامل این رسته‌های شغلی هستند. در بخش صنعت نیروگاه خورشیدی، تولید پوشاک، کارگاه‌های تولید کفش، منسوجات و لبنیات و در بخش خدمت تمام شغل‌های خدماتی را شامل می‌شود.

سلم‌آبادی افزود: در بخش آبزیان با پنج طرح اجرا شده و تسهیلات ۶.۵ میلیارد ریال، طیور و زنبورداری ۵۸ مورد با تسهیلات ۷۱ میلیارد ریال، دام‌پروری با ۳۸۹۰ فرصت شغلی و تسهیلات ۵۸۳۵ میلیارد ریال، صنایع دستی و گلیم ۵۷۹ مورد با میزان تسهیلات ۲۴۹ میلیارد ریال، کشاورزی ۵۹۵ طرح با تسهیلات ۵۶۰ میلیارد ریال، صنعت ۱۷۰۷ مورد با تسهیلات ۶۴۲۳ میلیارد ریال و خدمات ۶۴۰۲ مورد با تسهیلات ۴۲۷۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تصریح کرد: حوزه آبزیان یک درصد، طیور و زنبورداری یک درصد، دام‌پروری ۳۴ درصد، صنایع دستی و گلیم یک درصد، کشاورزی ۳ درصد، صنعت ۳۶ درصد و خدمات ۲۴ درصد از کل میزان اشتغال‌زایی را به خود اختصاص داده‌اند. مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی افزود: چشم‌انداز ایجاد اشتغال برای سال ۱۴۰۴ تعداد ۱۴۸۰۰ فرصت شغلی است و در زمینه میزان تسهیلات نیز هنوز برنامه ۱۴۰۴ به استان ابلاغ نشده است.

بهره‌مندی از حضور نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان

وی با اشاره به بهره‌گیری از حضور نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: یکی از اقداماتی که این نهاد در سال ۱۴۰۳ در این زمینه انجام داده است، برگزاری رویداد فرصت شغلی دانش‌بنیان بود که این رویداد به منظور ایجاد پل ارتباطی بین فعالان عرصه نوآوری و فناوری و متقاضیان مشاغل نوآورانه و دانش‌بنیان از طریق به‌هم‌رسانی با هدف ایجاد اشتغال پایدار و کسب درآمد بالاست که تعداد چهار رویداد در سطح استان برگزار شد و تعداد ۷۲ طرح دانش‌بنیان و مبتنی بر فناوری و نوآوری‌های اجرا شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.