صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد

  • کد خبر: ۳۳۶۶۶۰
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: با به‌کارگیری ۷۰ هزار نیرو از پلیس سراسر کشور و بالغ بر ۱۷ هزار نفر در تهران، برگزاری مراسم سالروز ارتحال امام (ره) به خوبی و در امنیت کامل انجام شد و مردم در کمال امنیت و آرامش به سمت مقصد‌های خود در حال بازگشت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار احمدرضا رادان در حاشیه بازدید از قرارگاه انتظامی امام علی (ع) ویژه سالروز ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) اظهار کرد: کار ویژه‌ای که برای برگزاری این مراسم توسط فرماندهی انتظامی کشور صورت گرفت، تأمین امنیت، تسهیل در رفت و آمد و همچنین تهیه مقدمات برای احساس امنیت مردم برای حضور در این مراسم بود.

وی افزود: با به‌کارگیری ۷۰ هزار نیرو از پلیس سراسر کشور و بالغ بر ۱۷ هزار نفر در تهران برگزاری این مراسم به خوبی و در امنیت کامل انجام شد و مردم در کمال امنیت و آرامش به سمت مقصد‌های خود در حال بازگشت هستند.

سردار رادان با بیان اینکه امروز همزمان با تهران در سراسر کشور نیز مراسم در حال برگزاری است، عنوان کرد: خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی در سراسر کشور گزارش نشده است.

فرمانده کل انتظامی کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه‌های پلیس برای سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: برخورد قاطع و قانونی با اراذل و اوباش، سارقین اعم از کیف و موبایل‌قاپ‌ها همچنان از اولویت‌هایی است که پلیس قاطعانه با آنها برخورد خواهد کرد.

وی طرح طرد اتباع بیگانه و نیز حرکت به سوی هوشمندسازی پلیس و استفاده از هوش مصنوعی را از دیگر اولویت‌های فرماندهی انتظامی کشور در سال جاری عنوان کرد.

سردار رادان در قرارگاه انتظامی امام علی (ع)، به بررسی آخرین وضعیت امنیتی و ترافیکی مراسم ارتحال امام خمینی پرداخت و گفت: این مراسم به عنوان یکی از رویداد‌های مهم ملی، نیازمند تدابیر ویژه‌ای برای حفظ امنیت و نظم است.

در این جلسه، فرمانده کل انتظامی با مسئولان مربوطه به بحث و تبادل نظر درباره برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین امنیت زائران و تسهیل تردد در معابر پرداخت. همچنین، تدابیر ویژه‌ای برای کنترل ترافیک و جلوگیری از هرگونه مشکل در مسیر‌های منتهی به محل برگزاری مراسم اتخاذ شد.

فرمانده کل انتظامی کشور خاطرنشان کرد: این اقدام نشان‌دهنده عزم و اراده انتظامی برای فراهم کردن شرایطی امن و آرام برای شرکت‌کنندگان در این مراسم بزرگ است.

گفتنی است، فرمانده کل انتظامی در این بازدید، از طریق سیستم‌های ارتباطی با فرماندهان انتظامی استان‌ها ارتباط برقرار و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آنها، تدابیر لازم برای تأمین امنیت و نظم مراسم را ابلاغ کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.