صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۶۶۷۰
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: عملیات اطفای حریق و لکه‌گیری پارک ملی گلستان ظهر امروز به طور کامل به پایان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی گودرزی در خصوص عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان اظهار کرد: اطفای حریق که از دو روز گذشته و لکه‌گیری‌هایی که از عصر دیروز آغاز شده بود، به پایان رسید.

وی ادامه داد: ظهر امروز این پارک تحویل اداره پارک ملی گلستان شد و عملیات به صورت کامل به پایان رسید.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی بیان کرد: از مردم درخواست داریم تا نسبت به گرمای هوا و آتش‌سوزی‌هایی که به‌ سرعت در سطح وسیعی انجام می‌شود، حساسیت فراوانی داشته باشند و از هرگونه آتش در مراتع خشک جدا خودداری کنند.

از آتش‌سوزی در سطح ۸۰ هکتار از مراتع و جنگل‌های پارک ملی گلستان از دو روز گذشته آغاز شده بود که عملیات اطفا حریق و لکه‌گیری‌ها تا ظهر امروز ادامه داشت.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.