صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عمری به باشگاه پرسپولیس رفت

  • کد خبر: ۳۳۷۰۲۱
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
محمد عمری برای جلسه با مدیران باشگاه پرسپولیس راهی ساختمان این باشگاه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد عمری برای گذراندن دوران خدمت سربازی خود به صورت قرضی به تیم ملوان بندرانزلی رفت و در این تیم نیز عملکرد درخشانی از خود نشان داد. او در ملوان به یکی از بازیکنان کلیدی تبدیل شد و حالا باید دوباره به پرسپولیس برگردد.

او یکی از بازیکنان با آینده درخشان در فوتبال ایران محسوب می‌شود و مورد توجه بسیاری از کارشناسان و هواداران فوتبال قرار دارد. با این حال با توجه به قرارداد بسیار پایین عمری با پرسپولیس (دو میلیارد تومان)، این بازیکن برای ماندن در پرسپولیس مردد شده است.

عمری چند پیشنهاد خوب دارد که به لحاظ مالی قابل قیاس با پرسپولیس نیست. با این حال او برای جدایی از پرسپولیس باید از این باشگاه رضایتنامه بگیرد. حالا عمری تا دقایقی دیگر راهی باشگاه پرسپولیس می‌شود تا جلسه‌ای با مدیران پرسپولیس برگزار کند. عمری خواهان افزایش قراردادش است و حتی احتمال جدایی او هم وجود دارد. حال باید دید در جلسه امروز او با مدیران پرسپولیس، چه اتفاقاتی رقم خواهد خورد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.