صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد

  • کد خبر: ۳۳۷۰۵۸
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸
سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس به رژیم صهیونیستی درباره محاصره مکان نگهداری یک اسیر این رژیم در نوار غزه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های القسام طی هشداری فوری تأکید کرد: نیرو‌های رژیم اشغالگر، محل نگهداری یک اسیر به نام «متان زنگوکر» را محاصره کرده‌اند.

وی افزود: قاطعانه تأکید می‌کنیم که دشمن هرگز نمی‌تواند زنگوکر را زنده بازگرداند و اگر این اسیر کشته شود، عامل آن تنها رژیم اشغالگر خواهد بود.

ابوعبیده تصریح کرد: ما به مدت یک سال و هشت ماه از این اسیر صهیونیست نگهداری کردیم، اگر در حین تلاش ارتش رژیم اشغالگر برای آزادی این اسیر، او کشته شود تنها رژیم اشغالگر مسئول است، ما هشدار دادیم و دیگر مسئول نیستیم.

پیشتر «عیناو زنگوکر» مادر این اسیر صهیونیست با انتقاد از بی‌توجهی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آزادی فرزندش گفته بود: نتانیاهو تو چگونه در آینه نگاه می‌کنی در حالی که می‌دانی ۵۸ اسیر را رها کرده‌ای؟! تو باعث فروپاشی اسرائیل شده‌ای، به خاطر چه؟ تنها به خاطر ائتلاف؟ تو ما خانواده‌ها را نابود کردی؛ شب‌ها چشمانم را می‌بندم، پسرم را تصور می‌کنم که ده‌ها متر زیر زمین، تنها در گوشه‌ای نشسته و هر روز صدای بمباران را می‌شنود. تونل می‌لرزد و شاید پسرم هم خودش را می‌بازد و احساس می‌کند که همه او را فراموش کرده‌اند.

مادر این اسیر اسرائیلی پیش‌تر همچنین در تظاهرات اعتراضی تل آویو خطاب به نتانیاهو گفته بود: اگر فرزندم در کیسه (مُرده) برگردد، من کابوس تو خواهم شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.