صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کتاب «علوم قرآنی» به عنوان یکی از منابع درسی حوزه‌های علمیه کشور معرفی شد

  • کد خبر: ۳۳۷۱۶۹
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
کتاب «علوم قرآنی» که به همت جمعی از اساتید و محققان برجسته حوزه علمیه به رشته تالیف درآمده است، به عنوان یکی از منابع درسی حوزه علمیه کشور رونمایی و معرفی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا مودب، سرپرست نویسندگان کتاب علوم قرآنی در آیین رونمایی از این اثر جدید اظهارکرد: این کتاب با هدف آشنایی طلاب با مباحث مقدماتی فهم قرآن کریم، مانند اعجاز، نزول، جمع‌آوری و روش‌های تفسیر قرآن تألیف شده است و به همت ۹ نفر از اساتید و محققان برجسته حوزه علمیه، در یک فرآیند علمی مشترک تهیه شده است. شاید بتوان گفت این اثر، نخستین تلاش جدی و جمعی در حوزه علوم قرآنی است که با نگاهی به‌روز و مبتنی بر جدیدترین دیدگاه‌های علمی و تفسیری تدوین شده است.

استاد حوزه و دانشگاه، مدت زمان تدوین این اثر را حدود دو سال و نیم عنوان کرد و افزود: هر بخش از این کتاب توسط استاد متخصص همان موضوع نوشته شده و تلاش شده است تا آرای بزرگان مانند علامه طباطبایی نیز در آن لحاظ شود. اگرچه هیچ کتابی بی‌نیاز از اصلاح نیست، اما امیدواریم در فرآیند تدریس و بازخوانی، نسخه‌های بعدی نیز ارتقا یابد.

همچنین حجت الاسلام فرهاد عباسی، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه و مسئول مرکز تدوین این اثر، درباره اهمیت این کتاب گفت: این کتاب به عنوان منبع رسمی درس «علوم قرآنی» با ۳۲ ساعت آموزشی در برنامه درسی همه حوزه‌های علمیه کشور گنجانده خواهد شد.

وی ادامه داد: از ویژگی‌های برجسته آن می‌توان به کار جمعی، جامعیت علمی، و تدوین بر اساس روش‌های نوین آموزشی اشاره کرد. همچنین این اثر در پاسخ‌گویی به شبهات و استفاده از تازه‌ترین یافته‌های علمی، رویکردی نوآورانه دارد.

این کتاب قرار است در بیش از ۴۰۰ مدرسه علمیه کشور به عنوان منبع درسی تدریس شود و گامی نو در مسیر آموزش اصولی و روشمند علوم قرآنی به شمار می‌آید.

منبع: ایکنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.