صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۳۸۵۰۴
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: همکاری و همدلی مردم، بهترین سرمایه‌ای است که در کشور داریم و به پشتوانه آن، می‌توانیم از این شرایط عبور کنیم.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

علی‌اصغر نخعی‌راد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: اتفاقی که افتاده، کار رژیم صهیونیستی نیست. برنامه ترامپ و کشور‌های غربی به اضافه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رهبری آمریکا بوده که آن را اجرا کردند.

وی افزود: آن‌ها در ابتدا با ایران مذاکرات را آغاز کردند و چون منطق ایران در مذاکره مورد پذیرش جامعه جهانی بود و نتوانستند نتیجه‌ای را که به زعم خود می‌خواهند از مذاکرات به دست آورند، این سناریو را اجرا کردند که رژیم صهیونیستی به ایران حمله کند و جمعی از دانشمندان و فرماندهان و مردم ما را ترور کند و به ایران لطمه وارد کند تا به خواسته‌ای که در مذاکره داشتند و با منطق و استدلال ایران نتوانستند آن را به نتیجه برسانند، دست پیدا کنند.

نخعی‌راد خاطرنشان کرد: مردم ما باید با همان هوشیاری که از گذشته داشته و دارند و در بزنگاه‌ها بهترین تصمیمات را می‌گرفتند و از نظام و رهبری حمایت می‌کردند، باید پای کار باشند. باید منتظر اجرای دستورات فرمانده کل قوا باشیم تا دشمن سر جای خود بنشیند.

وی تأکید کرد: نباید به جنگ روانی که دشمن به راه انداخته توجه کنیم. دشمن تلاش کرده قدرت خود را زیاد و ما را ناتوان نشان دهد اما مردم نباید این موضوع را باور کنند. توان ما برای ضربه‌زدن به دشمن، بیش از توان اوست و اگر تاکنون نظام خویشتن‌داری کرده است، برای این بوده که جامعه جهانی و آزادگان جهان ببینند ایران حمله پیش‌دستانه نداشته و آمادگی دارد بدون بروز درگیری، کشور را اداره کند.

نخعی‌راد در ادامه گفت: در شرایط فعلی، بهترین کار این است که مردم صبر کنند و توجهی به شایعات نداشته باشند و همچون گذشته، پشتیبان نظام و رهبری باشند تا انتقام سختی بگیریم که دشمن و خطای محاسباتی او را نشان دهد و به او بفهماند که ما قدرت داریم و اگر تاکنون از این قدرت خود استفاده نکرده‌ایم، برای این بوده که مشکلات تشدید نشود.

وی افزود: در برابر کاری که دشمن انجام داده، با استناد به ماده ۵۱ منشور ملل متحد، حق دفاع از خود داریم و قطعاً دشمن را سر جای خود می‌نشانیم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: همکاری و همدلی مردم، بهترین سرمایه‌ای است که در کشور داریم و به پشتوانه آن، می‌توانیم از این شرایط عبور کنیم. امیدواریم با لطف خدا، درایت‌های رهبر انقلاب اسلامی و با نظر امام عصر (عج) به بهترین شکل از این جریان عبور کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.