مسئول اجرایی و هماهنگی پروژه «غذای ظهر غدیر» در گفتوگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: این پروژه با همکاری «موکب امام رضا (ع)»، «موکب امام رضا (ع) سامرا»، «هیئت عشاق المهدی(عج)» و چند مجموعه شخصی و خیرین بزرگ و کوچک برپا شده است. برخی از خیرین با مبالغ کم در این امر سهیم شدند که از یکیدو ماه گذشته در برخی مساجد اطلاعرسانی شد. برخی از آنها ۱۰ هزار تومان و برخی یک میلیون و برخی ۱۰ میلیون تومان کمک کردند.
امیر کاظمی بیان کرد: در پروژه اطعام ظهر غدیر آنچه تدارک دیده شده طبخ و توزیع ۳۴ هزار پرس غذای گرم است که ۱۱۰ دیگ برای این کار برپا شده است. از این میان، ۷۰ دیگ به روستاهای نزدیک و اطراف مشهد که بضاعت کمی دارند ارسال شده و ۴۰ دیگ باقیمانده که شامل ۱۰ هزار پرس میشود، در شهرک شهیدرجایی، کنار بوستان رجا توزیع شده است.
اینجا ببینید:
وی به سابقه این طرح معنوی اشاره کرد و افزود: امسال برای دومین سال است برنامه اطعام ظهر غدیر را اجرا میکنیم. برنامهریزیهای تئوری و برخی هماهنگیهای اولیه این کار از یک ماه پیش آغاز شده، با این تفاوت که امسال به همت یکی از دوستان، ۱۱۰ پایه دیگ نیز سفارش داده شده تا چالشی که سال گذشته برای تأمین پایههای دیگ داشتیم، تکرار نشود.
کاظمی ادامه داد: در این پروژه، حدود ۴۰۰ خادم پای کار بودند که از این میان حدود ۱۰۰ نفر، خادم خانم و ۵۰ نفر نیز خادم نوجوان بودند.
مسئول اجرایی و هماهنگی پروژه غذای ظهر غدیر درباره دلیل برپایی طرح اطعام ظهر غدیر تشریح کرد: تاکنون برنامههای مختلفی را برگزار کردیم؛ زمانی با مشارکت اعضای هیئت، کارناوال و در برههای موکبهای مردمی راهاندازی کردیم. بحمدلله این دو برنامه اکنون تا حد زیادی توسط دیگران اشباع شده است؛ بنابراین به سراغ اطعام روز عید غدیر رفتیم که نیاز به گستره بیشتری دارد.
هدف نهایی از اجرای چنینبرنامهای تعظیم شعائر روز عید غدیر است که اطعام در آن توسط ائمه اطهار(ع) بسیار سفارش شده است و ما تلاش داریم در این مسیر و هدف گام برداریم. ما تا آنچه ائمه فرمودند راه زیادی در پیش داریم، چراکه گفتهاند نذورات و اطعام در روز عید غدیر باید بهقدری باشد که هیچ فردی در آن روز گرسنه نباشد.