صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم

  • کد خبر: ۳۳۸۸۱۸
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
فرماندار مشهد گفت: با توجه به لغو پرواز‌ها، سفر‌های زمینی به مشهد افزایش پیدا کرده، اما وضعیت جاده‌ها و ورودی‌های مشهد نرمال است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

سید حسن حسینی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص آمادگی مشهد برای پذیرش زائران اظهار کرد: مشکلی برای ورود زائران وجود ندارد، تمامی تمهیدات لازم اندیشیده شده و برای اسکان زائران و حتی ورود بیشتر زائران مشکلی در مشهد نداریم.

وی بیان کرد: با توجه به لغو پروازها سفرهای زمینی به مشهد افزایش پیدا کرده، البته برخی از مسافران هوایی که طی روزهای گذشته قصد داشتند از مشهد خارج شوند به صورت زمینی یا ریلی عازم شهرهای خود شدند.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر افرادی که از قبل بلیت پرواز تهیه کرده بودند طبق هماهنگی‌های انجام شده لازم نیست هزینه کنسلی بلیت را پرداخت نمایند. هتل‌ها نیز هزینه اسکان را طبق تعرفه مصوب دریافت می‌‎کنند و از افرادی که پروازشان لغو شده و به تبع آن هتل خود را نیز کنسل کردند، هزینه کنسلی دریافت نمی‌شود.

فرماندار مشهد در خصوص افزایش ورود زائران به مشهد عنوان کرد: با توجه به لغو پرواز‌ها، سفر‌های زمینی به مشهد افزایش پیدا کرده، اما وضعیت جاده‌ها و ورودی‌های مشهد نرمال است. اگر بحرانی پیش بیاید، همه دستگاه‌‎های بحران‌مدار آماده هستند.

وی اضافه کرد: البته ما در مشهد در این تاریخ که همزمان با تابستان و تعطیلی مدارس است، هرساله با پیک ورود مسافران روبه‌رو بوده‌ایم و از بابت اسکان و تامین مایحتاج عمومی استان با مشکلی روبه‌رو نیست. در شرایط فعلی نیز پذیرای تمامی مردم از اقصا نقاط کشور در مشهد مقدس خواهیم بود و مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.