صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

انهدام ۳ ریزپرنده ‌در ملایر با عملیات پدافند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۹۰۷۸
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
در عملیات‌هایی هوشمندانه در شهرستان ملایر، موفق به شناسایی و ساقط کردن ۳ فروند پهپاد متجاوز در مناطق روستایی اطراف این شهرستان شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، در عملیات‌هایی هوشمندانه، نیرو‌های امنیتی و سربازان گمنام امام زمان (عج) در سپاه پاسداران، واجا، فراجا و پدافند خنداب در شهرستان ملایر، موفق به شناسایی و ساقط کردن ۳ فروند پهپاد متجاوز در مناطق روستایی اطراف این شهرستان شدند.

با توجه به گزارش‌های میدانی، این پهپاد‌ها که قصد انجام اقدامات خرابکارانه و ایجاد ناامنی در منطقه را داشتند، تحت نظارت دقیق و سیستم‌های پدافندی نیرو‌های مستقر در ملایر شناسایی و قبل از رسیدن به اهداف خود، منهدم شدند.

نیرو‌های امنیتی با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته و رصد ۲۴ ساعته، هرگونه حرکت مشکوک را زیر نظر دارند و در کمترین زمان ممکن واکنش نشان می‌دهند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.