صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کاهش ۳.۵ درصدی قیمت نفت در بازار‌های جهانی | بازار‌ها سیگنال پایان تنش‌ها را دریافت کردند؟

  • کد خبر: ۳۳۹۱۱۴
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴
در جریان معاملات امروز در بازار‌های جهانی قیمت نفت خام و نفت برنت بیش از ۳ و نیم درصد کاهش قیمت را تجربه کردند.
مسعود سلطانی
خبرنگار مسعود سلطانی

به گزارش شهرآرانیوز، از آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به ایران شاهد افزایش قیمت نفت در بازار‌های جهانی هستیم.

اما امروز دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ از زمان باز شدن پنجره‌های معاملاتی جهانی قیمت نفت خام ۳.۶۱ درصد و نفت برنت ۳.۵ درصد کاهش قیمت را تجربه کرده‌اند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی از ابتدای امروز با اتکا به خبر تایید نشده مبنی بر اصابت موشک ایرانی به ساختمان آمریکا و شایعه پراکنی‌های دیگر عملیات روانی تازه‌ای را علیه ایران آغاز کرده است و درخواست مداخله ارتش آمریکا در جنگ را دارد.

اما جهت گیری بازار‌های جهانی و کاهش قیمت نفت نشان می‌دهد که تحلیل گران اقتصادی نه تنها ورود آمریکا به جنگ را محتمل نمی‌دانند بلکه پیش بینی نزدیک بودن پایان تنش‌ها را دارند.

لازم به ذکر است که پیش از این در ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ اوپک پلاس با افزایش تولید نفت موافقت کرده بود. برخی رسانه‌ها کاهش قیمت امروز نفت را به این موضوع مرتبط دانسته‌اند. این در حالی است که تاثیر این خبر حتی ۴ روز بعد از اعلام رسمی اوپک پلاس با خبری مبنی بر افزایش تولید تدریجی نفت خنثی شده بود. از این رو نمی‌توان کاهش قیمت امروز نفت را مرتبط با تصمیم اوپک پلاس در آخرین اجلاس آن دانست.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.