صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تهدید به بسته‌شدن تنگه هرمز، قیمت گاز اروپا را بالا برد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۹۴۳۸
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۹
درپی هراس معامله‌گران از بالاگرفتن تشدید احتمالی درگیری میان اسرائیل و ایران و بروز خطراتی برای تأمین جهانی انرژی، قیمت گاز طبیعی در اروپا افزایش یافت. قرارداد‌های آتی معیار در بازار‌های اروپایی با رشد ۲.۷ درصدی همراه شد، آن هم پس از نوسانات شدید در جلسه معاملاتی پیشین.

به گزارش شهرآرانیوز، هرچند اروپا در حال حاضر از نظر ذخایر گاز طبیعی در وضعیت نسبتاً باثباتی قرار دارد، اما وابستگی شدید آن به جریان‌های جهانی گاز طبیعی مایع (LNG) باعث شده تا قیمت‌ها در برابر نوسانات ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر باشند.

اروپا برای بازسازی ذخایر خود که در زمستان گذشته به پایین‌ترین سطح در ۳ سال اخیر رسید، در ماه‌های آینده نیاز فزاینده‌ای به سوخت خواهد داشت. یکی از تهدید‌های اصلی، احتمال بسته‌شدن تنگۀ هرمز توسط ایران در صورت گسترش جنگ است.

این اقدام می‌تواند مسیر انتقال محموله‌های گاز طبیعی مایع از قطر، یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان این نوع سوخت، را مسدود کرده و تأمین انرژی را در سطح جهانی مختل کند. این تنگه همچنین شاهراه اصلی صادرات نفت منطقه نیز به شمار می‌رود.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.