صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۹۴۷۶
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
بر اساس اعلام مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، کیفیت هوای کلانشهر مشهد برای امروز (۲۸ خردادماه) در پی افزایش چشمگیر حجم آلاینده‌ها در شرایط «بسیار ناسالم» برای تنفس تمامی افراد قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید محمودی در خصوص شاخص کیفیت هوای مشهد، اظهار کرد: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۸۰ نشانگر هوای بسیار ناسالم است و شاخص هوای این کلانشهر هم در یک تا ۲ ساعت گذشته با عدد ۱۵۰ گویای آلودگی هوا در شرایط بسیار ناسالم است.

وی اضافه کرد: شاخص کیفیت هوای مشهد در تمامی ۲۳ منطقه دارای ایستگاه سنجش کیفیت هوا در شرایط ناسالم و آلوده است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به توصیه‌های خودمراقبتی برای شهروندان مشهد گفت: شایسته است شهروندان مشهدی با کاهش رفت و آمد‌های غیرضروری، نقش مؤثر خود را در بهبود کیفیت هوای این کلانشهر ایفا کنند.

محمودی با بیان اینکه تمامی شهروندان توصیه‌های خودمراقبتی را جدی بگیرند، تاکید کرد: بیماران قلبی -تنفسی، کودکان، زنان باردار و افراد حساس از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.