صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اسلامی: نقش مخرب گروسی در شکل‌گیری وضعیت موجود، در تاریخ ثبت شد

  • کد خبر: ۳۳۹۵۳۱
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی پس از جلسه امروز ۲۸ خرداد هیات دولت در خصوص وضعیت تاسیسات هسته‌ای گفت: الحمدالله خوب است. مردم ما جنس شان جنس غرور و اقتدار است و هرگز زیر بار زور نرفتند و هرگز تسلیم نشدند.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد اسلامی» افزود: دشمن مطمئن باشد که از این مسیر هم به جایی نمی‌رسد و تاکنون هم نرسیده است. روحیه همکاران ما عالی است و در سنگر‌های خودشان مستحکم هستند.

رئیس سازمان انرژی اتمی در واکنش به اظهارات اخیر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز گفت: وی به اندازه کافی کوتاهی کرده است که در پیشگاه تاریخ ثبت شد. او نقش مخربی ایفا کرد. امیدواریم که این را در تاریخ ثبت بکنیم که تعلل تاریخی ایشان موجب این سوء استفاده‌ها شد.

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیرو‌های مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران جمعه شب و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.