صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ادعای نیویورک تایمز: ایران می‌تواند نیروی دریایی آمریکا را فلج کند

  • کد خبر: ۳۳۹۹۱۸
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۵
روزنامه آمریکایی به فلج شدن نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا در صورت بسته شدت تنگه هرمز توسط نیروی دریایی ایران اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوست،ایران دارایی‌های دریایی و سایر قابلیت‌های خود را برای بستن تنگه هرمز حفظ کرده است.ابن روزنامه آمریکایی با اشاره به این موضوع افزود، اگر ایران تنگه هرمز را ببندد، می‌تواند نیروی دریایی آمریکا را فلج کند.

نیویورک تایمز گزارش داد که ایران قابلیت‌های دریایی و منابع لجستیکی نظامی خود را حفظ کرده است که به آن امکان می‌دهد تنگه هرمز را به طور کامل ببندد، که این امر هرگونه کشتی دریایی ایالات متحده را در منطقه خلیج فارس فلج خواهد کرد.طی روزهای گذشته قیمت نفت با توجه به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران و پاسخ قاطع ایران در بازارهای جهانی افزایش یافته است.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.