صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تجاوز به بخش‌هایی از سایت هسته‌ای فردو (یکم تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۰۳۳۵
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۷
سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم گفت: ساعاتی پیش و پس از فعال شدن پدافند هوایی و شناسایی اهداف متخاصم بخشی از محدوده سایت هسته‌ای فردو مورد تعرض هوایی دشمنان قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز مرتضی حیدری بامداد روز یکشنبه با بیان اینکه شهر قم در آرامش کامل است، افزود: اخبار تکمیلی در این زمینه متعاقبا اعلام می‌شود.

وی همچنین از هموطنان و به ویژه اهالی این استان خواست به شایعات فضای مجازی توجه نکرده و اخبار را از منابع رسمی دریافت کنند.

گفتنی است به صورت همزمان معاون امنیتی استاندار اصفهان نیز از شنیده شدن صدای چند انفجار در نطنز و اصفهان خبر داد و گفت که شاهد تعرضاتی در نزدیکی مراکز هسته‌ای اصفهان و نطنز هستیم.

هنوز ابعاد دقیق این حمله‌های هوایی به فردو و نطنز مشخص نیست و به زودی مسئولان کشورمان درباره آن اظهارنظر می‌کنند، امّا یک چیز کاملاً روشن است: به اذعان بسیاری از کارشناسان، فعالیت هسته‌ای ایران هیچگاه با حمله نظامی متوقف نمی‌شود.

برخی از مسئولان جمهوری اسلامی ایران پیش از این اعلام کرده بودند که سایت‌های هسته‌ای از جمله فردو و نطنز تخلیه شده است.

رژیم صهیونیستی از جمعه گذشته تا به امروز با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت ملی ایران، مناطقی در تهران و چند شهر دیگر، از جمله تاسیسات هسته‌ای کشور را مورد هدف حمله نظامی قرار داده است.

در جریان این حملات تروریستی، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (از شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی اجرا می‌کند.

مراحل بعدی این عملیات طی چند مرحله ادامه دارد تا شامگاه گذشته نیز انجام شد. گزارش‌ها حاکی از اصابت موثر موشک‌های ایران به مناطق راهبردی در مناطق اشغالی است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.